Zwierzęta domowe.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 29 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry farmerzy.
    Pytanie moje dotyczy zwierząt domowych, a konkretnie Sowiego Jaja, kurzego jaja i jaja wrony.
    W przypadku Sowiego jaja za 150 FL wszystko jest jasne, po 72 godzinach wykluję się ptaszek który będzie dawał mi bonus 10% więcej PD- ale czy dotyczy to wszystkiego? W sensie plonów ale i też przedmiotów ozdobnych?
    W przypadku jaja wrony to czy to jajko jest na stałe? W opisie mam napisane że czas: 60 godzin. Czy jest to czas wyklucia tak jak w przypadku Sowiego jaja?.
    Czy kurze jajo dające "350 PD +10 narzędzi" to faktycznie 10 narzędzi czy może 10% szansa na wypadajki?
    No i ostatnie pytanie: czy mogę użyć wszystkich trzech jajek w tym samym czasie? Czy bonus z sowiego i jaja wrony czyli +15% więcej PD się zsumuję?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj fkamil.

Bonus z sowiego drzewa, w które przemieni się po wykluciu sowie jajo - działa na wszystko: rośliny, drzewa, zagrody, fabryki i itemy - na wyspie i farmie.
    Z wroniego jaja po 60 godzinach czyli po wykluciu otrzymujemy wronie drzewo - na stałe.
    Kurzy domek po wykluciu z kurzego jajka oprócz PD daje 10 losowych narzędzi co 12 godzin.
    Jak najbardziej jeśli tylko mamy możliwość to aktywujemy wszystkie jednocześnie - bonusy sumują się.

Pozostałe informacje o wszystkich dostępnych farmerskich jajkach/zwierzętach domowych znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję uprzejmie za odpowiedź. Pozdrawiam:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.