zwalnia gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jojo212, 26 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jojo212

jojo212 Wielki mistrz forum

zrubcie cos do jasnej anielki odkad weszla nowa gra wszystko zwalnia ui sie [ciach]

Niestosowne oraz wykropkowane słowa usunęłam i bardzo proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 lipca 2016
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jojo212 zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. .latka.

.latka. Stały bywalec

SMOD Atena,kreca sie sloneczniki,z pnaczem problemy to samo ze zbiorami mimo ze mam pomocnikow a linki mnie nie interesuja,problem jest u Was.

4. SMOD_Atena

.latka. zawsze jak rusza nowy event to gra działa wolniej i aby po naszej stronie wszystko było w porządku to szczególnie trzeba zastosować się do wskazówek z poradników. Z tego co wiem, jesteś doświadczonym Graczem i takie rzeczy chyba już wiesz. Póki co nie mamy żadnych informacji aby wystąpiły jakieś globalne problemy, więc proszę zastosować się do wyżej podanych wskazówek.

5. SMOD_Atena

kevin, .latka. Wasze posty usunęłam. Dział pomocy do dyskusji nie służy.

jojo212 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. kevin

kevin Forum Pro

inna sprawa że muli niesamowicie ,kombajnem zbiór i siew ponad 12 min to jak jest ok to ręczne robię w 10:mad:

hlnrys lubi to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Problemem jest przeciążony serwer.
    Była o tym mowa nie raz.
    Duża ilość graczy zaczyna ewent jednocześnie i maszyna po prostu nie wyrabia (stąd wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź serwera).

toDzasta lubi to.
  8. kevin

kevin Forum Pro

fajnie że wszyscy o tym wiedzą ,a BP też ?? bo skoro ktoś płaci za kombajn żeby było szybko i bez bólu to co go obchodzą serwery ,idziesz do kina to nikt ci nie wciska biletów na miejsca których nie ma

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To prawda,ale sam wiesz jak to będzie.
    Gracze rozsieją roślinę, serwer odetchnie i sprawa umrze śmiercią naturalną.
    Farmerzy, nic się nie stało...

kevin lubi to.
  10. SMOD_Atena

kevin nie pierwszy raz gra działa wolniej przy nowym evencie, to jest normalne że nowe dane muszą zostać zapisane na koncie każdego Gracza. Zastosuj się proszę do wskazówek, sprawdź inne przeglądarki, a jeśli to niczego nie zmieni to napisz proszę do PT.

Przypominam, że to nie jest dział dyskusyjny.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.