znowu szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 25 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

od kilku dni nie dopisują mi się punkty poważania,dostaje skrzynkę z punktami od kurczaka,wysyłam prezenty i wiadomości,a ilość puntów jest stała.

2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam

Z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego problemu ,proszę skontaktuj się z Pomocą Techniczna
    Pomoc Techniczna, zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  3. madziales

madziales Stały bywalec

witam, czy wiadomo kiedy będzie kombajn za 50%?

4. MOD_DaMa

madziales

Witam ,,na chwilę obecna nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie , proszę śledż oficjalne ogłoszenia na OO.

Na przyszłość otwieraj proszę własny temat .
    Dziekuję

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2016
  5. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie też nie dopisuje puntów w szkole farmerów od dłuższego czasu >:(

dzidzi9 lubi to.
  6. MOD_DaMa

malgorzata1960

Proszę skontaktuj się z Pomocą Techniczna
    Pomoc Techniczna, zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

U mnie działa wszystko poprawnie ,czyszczę co jakiś czas pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe, skanuję i oczyszczam rejestr systemu ze śmieci programem Advanced System Care i gra działa bez zarzutu. A jak się czasami coś dzieje to robię to wszystko częsciej, z reinstalacją wtyczki AFP włącznie.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.