Znowu problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katbit, 6 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Komisarz forum

Pograłam z pół godziny i znowu wirujące kwiatki, a po odświeżeniu owieczki z magiczną liczbą 55 :(

talarek1961 lubi to.
  2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    mnie tez wywaliło z gry , również pokazuje mi się napis aby sprawdzić swoje połaczenie internetowe
    otóż u mnie wszystko jest ok z połączeniem . Nie dość że nie mogłam się do gry zalogować , to jak się zalogowałam występuja błędy
    powiem szczerze czarno to widzę jak wyłączą flesza

talarek1961 lubi to.
  3. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Teraz moderatorzy siedzą Cicho bo lawina złości się wylała... a BP ma to gdzieś... najważniejsze że kasa im wpada za floreny... masakra... i znowu to samo gra ładuje się do 55% i dalej nic -

Anetta41 i talarek1961 lubią to.
  4. igor_02

igor_02 Zaawansowany

u mnie znów błąd 504

talarek1961 lubi to.
  5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

A teraz znowu ten sam błąd 504 na zmianę z 502 - LUDZIE w BP !!! ŚPICIE CZY JAK - szlak może człowieka trafić na takie partactwo !!!

talarek1961 lubi to.
  6. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

Każdy event łączy się z problemami w grze . Tak sobie myślę że lepiej chyba zrezygnować z eventów całkowicie a dać ludzią spokojnie pograć...

slonko2222, Anetta41 oraz talarek1961 lubią to.
  7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

znowu nie mozna sie zalogowac

talarek1961 lubi to.
  8. marysiad8

marysiad8 Książę forum

szkoda twoich nerwów
    jak ja opisałam co myślę
    to MOD Marion wykasował i tyle
    bo nie na temat
    czysta kpina i lekceważenia
    więc wklejam moj post raz jeszcze

504 gataway
    co jest grane znowu
    szanowni programiści
    zamknijcie gre na miesiąc albo dłużej
    i poprawcie wszystkie błędy
    TAK NIE MOŻNA GRAĆ !!!
    albo poszukajcie innych programistów
    bo widać że obecni sobie nie radza
    i bardzo proszę MOD o nie zamu=ykanie i nie usuwanie wątku
    bo wiele graczy na pewno ma podobne zdanie
    nowy event
    i co ?
    owieczki biegną
    kwiatek się kreci
    a w końcu wywala z gry
    czy to normalne??
    ale koszyki eventowe w sprzedaży
    a więc>:(>:(>:(>:( frajerzy kupujcie
    a i jeszcze jedno
    aby nie zgłaszać uwag do gry
    wejście na forum jest możliwe tylko po zalogowaniu
    ti może mi ktoś powie
    jak się zalogować

9. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Ja mam to samo.

10. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Od 2-ch godzin problem z grą. Wcześniej prace a teraz ani przez Unity ani flash gra się nie ładuje. Po co te eventy skoro grać się nie da. Może niech naprawią wszystkie błędy i powiadomią Nas mailowo ,że gra działa. Szkoda nerwów i czasu jeśli tak ma to wyglądać. Event 24-ro godzinny i co? Kpiny jakieś.

Anetta41 i strach79 lubią to.
  11. Elrond

Elrond Forumowy żółtodziób

A u mnie jak się uda, wchodzi nie wchodzi, a jak się załaduje to nie mogę zmienić pola gry, jedynie pierwsza plansza działa, powiem szczerze, że te problemy przestają być zabawne, jest ich zbyt dużo i za często, gra nie sprawia już radochy, a zapewnienia o tym, że informatycy nad tym pracują nic nie zmienia, szkoda niestety.

*Abyss* lubi to.
  12. strach79

strach79 Czeladnik forum

U mnie to samo. Denerwujące to jest, nie idzie grać. Jest misja i marnuje swoje zasoby włączając je, żeby było szybciej, a potem i tak nie idzie wejść.>:(>:(

Anetta41, bogusiak80 oraz *Abyss* lubią to.
  13. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Działa tylko plansza Głównej Łąki. Nie można puścić oaz, ani przedostać się na inne plansze. Czarno to widzę ...

*Abyss* lubi to.
  14. *Abyss*

*Abyss* Czeladnik forum

Narazie gra znów działa :)

15. PolakM

PolakM Książę forum

pewnie udają, gdyż jak na razie nie widać efektów:cry:, błędy jakie były zgłaszane na Unity nadal są nie usunięte :cry:,
    chyba że się wszyscy mylimy, miejmy tylko taką nadzieję że do 11 wszystko będzie w miarę OK

16. zefirek55

zefirek55 Naśladowca mistrzów

Witam. U mnie przepadło 90 szt hodowli. Zebrane ale ani zwierza ani odznaki. komputer uruchomiony powtórnie i nic.Zero.Strata SP,zwierza i czasu.

17. wertusia

wertusia Czeladnik forum

Mamy godz 16:38 i jak nie można się było zalogować tak nie można nadal .....szkoda i czasu i nerwów

18. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

ja nie mogę dać zwierzętom flakonów z perfumami więc nie mogę skrócić ich produkcji

19. orszula1

orszula1 Czeladnik forum

problemy jak się zaloguję coś zrobie i znów kwiatki>:(

20. *Abyss*

*Abyss* Czeladnik forum

Witam
    MODZI są tu tylko ,,od sprzątania'', mają dość ograniczone możliwości i jedyne co to mogą uspokajać emocje graczy i zgłosić problem z grą, poinformować graczy oficjalnie o problemie i tyle.
    Do MOD nie można mieć pretensji.
    Z wyrazami szacunku
    *Abyss*

bogusiak80 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.