znowu problem na targu

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by violka0410, Jun 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

U mnie też problemy z targiem....

2. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Targ 20
    znikające oferty kowhai - niby 73 oferty, po czym znikają :( lub "towar został sprzedany" >:(
    Robię przerwę,żeby czymś nie rzucić -.-:sleepy:;)

3. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

co jest do [MOD] zrobicie coś z tym targiem? i to na sam koniec eventu .....żal i jeszcze raz żal

Bardzo proszę o stosowniejszy dobór słownictwa w przyszłości.
    SMOD_Wadera*

Last edited by moderator: Jun 9, 2015
  4. siasia48

siasia48 Stały bywalec

I u mnie! Czyli to, że gra działa bez problemów to tylko w ankiecie, bo tak ładnie wygląda i nie można tam zaznaczyć, że gra działa z błędami, co graczom się nie podoba!!!

5. Luśka_Paciaciakowa

E.... tam mOdy śpicie....czy co ? ponaglić to całe towarzystwo....nie przez meila ...macie chyba telefony ...będzie szybciej

6. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

Każdy tak ma,qpy nie można kupic i klapa na całej linii.

7. nowagra

nowagra Komisarz forum

co się dzieje z tym targiem? zniknęły nam jabłeczniki z cukinią,ani towaru,ani sianogroszy,eh! chcę wycofać nawóz z targu,nie da się,chcę ten nawóz kupić nie da się!:(

8. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

Wszystko znika jak kamfora........klapa ogólna.

9. Luśka_Paciaciakowa

nie chodzi o to że znika, ale nic nie można kupić....szczególnie qpy która jest teraz jak najbardziej potrzebna.....

10. bryston1

bryston1 Forumowy żółtodziób

mam te same problemy wystawiam towar na sprzedaż towaru na targu niema a sianogrosz też znikają!!!!

11. anak19

anak19 Czeladnik forum

Pytam,jak mam skończyć event,kto mi za taki bałagan z targiem zapłaci?????Chyba sobie sama odpowiem - NIKT.Czas już po tylu latach skończyć grę.:mad:

12. violka0410

violka0410 Okazjonalny autor

Kolejny mój odzew. Halo moderatorzy. Czas ucieka. Czas eventu też. Nie zamierzam tutaj nikogo obrzucać qpą(zresztą nie mam a kupić nie mogę;p) ale strzasznie długą trwają te pracę naprawcze i nikt nie jest łaskaw zawiadomić jak długo jeszcze i co z eventem.

13. mmonika86

mmonika86 Forumowy żółtodziób

[MOD] No i targ jak u większości nie działa :( szkoda, bo nie można kupić nawozu-.-a event za parę godzin się kończy...mam nadzieję, że będzie jakaś rekompensata:sleepy:

Usunęłam cytowany post, gdyż został on usunięty z wątku.
    SMOD_Wadera*

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Obecnie poza Oficjalny Ogłoszeniem, o którym informowała Was SMOD_Atena nie mamy nowych informacji.
    Bardzo Was proszę o cierpliwość, przypominam ze nie jest to wątek dyskusyjny.

EDIT:

Kilka postów nic niewnoszących do tematu usunęłam.

15. violka0410

Bez urazy ale ciężko o tym nie dyskutować gdy gra podczas trudnego eventu nie działa poprawnie.

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja jestem na targu 13 i moje zaginione wcześniej oferty właśnie się odnalazły na Własnym straganie. :)

17. bancyr

bancyr Czeladnik forum

U mnie targ z qpą działa już normalnie

18. violka0410

To pozostaje mi jedynie pozazdrościć bo u mnie wciąż jest coś nie tak...

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przeloguj się.

20. violka0410

Dziękuję.:) nie pomyślałam. Faktycznie pomogło. Mam nadzieję że problem jest już definitywnie rozwiązany

Anhedrea likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.