znowu muli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jacenty70, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

znowu muli gra nie chodzi tak żle jak ostatnio ale zwalnia nie zapisuje zbiorów trzeba siać dwa razy

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jacenty70, na początek zastosuj się do tego poradnika: Gdy gra nie działa :)
    Napisz proszę czy czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej, sprawdzenie/aktualizacja AFP pomogło :)

3. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

wyczyściłem nie pomogło

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jacenty70

Według mnie to wina komunikacji z serwerem. Jest po prostu za słaby na taką ilość kont. W momencie, gdy większa ilość graczy jest podłączona, to właśnie taki mamy efekt, co najlepiej widać w pierwszych godzinach startu jakiegokolwiek eventu.
    AFP pewnie znakomita większość ma aktualizowany automatycznie, więc wersja najnowsza.
    Czyszczenie ?
    Można spróbować.
    Wczoraj wieczorem gra śmigała bez problemów.
    Odpaliłem ją przed chwilą i okazało się, że zbiory to koszmar (zbieram ręcznie).
    Serwer się zluzuje i pewnie wszystko wróci do "normy", ale bonusy z sówek poszły w kosmos.
    Gdyby tak BP chciało robić okresowe konserwy na serwerze (powiedzmy, co miesiąc), a nie dopiero jak gra zaliczy pad, to może mniej było by takich przycinek.

Edycja:

Wchodziłem przed chwilą i gra wróciła do stanu używalności bez żadnej ingerencji z mojej strony.

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z tym, że Autor był widziany na forum, więcej pytań nie zadał, temat pozwolę sobie zamknąć :)

hlnrys, dziękuję za uwagi, choć szczerze powiem nie wiem jak to jest - informatykiem i znawcą nie jestem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.