Znowu koala

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -adek2002-, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -adek2002-

-adek2002- Czeladnik forum

Napisałam do pomocy technicznej i dostałam taką odpowiedż [ciach].A ja nie rozumiem o co to chodzi,co mam zrobić.Niewidzę żadnego odnośnika w mailu od nich.Chodzi o te niedopisujące się koala.Pisałam o tym rano.Może ktoś mi pomoże.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 marca 2017
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Korespondencję z Pomocy technicznej usunęłam, zamieszczanie jej na forum jest zabronione, upominam słownie tym razem.

Przeczytaj proszę dokładnie treść emaila z PT i odpisz używając w tym celu odnośnik "Odpowiedz".

A co do tych koali to może oddajesz je do misji Cud medycyny i tam znikają.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -adek2002-

-adek2002- Czeladnik forum

Nie miałam pojęcia,że nie wolno zamieszczać korespondencji z pomocy technicznej,zobacz proszę ile postów zamieściłam na forum,tyle co nic, i nagle dostaję upomnienie(narazie słowne). Koale karmię,do misji nie oddaję,poprostu chciałam się Was poradzić,bo nie wszysko wiem i ogarniam,ale dostałam upomnienie(narazie słowne).Dzięki za pomoc,zamknij.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-adek2002- podczas pierwszego zalogowania na forum akceptujesz Regulamin, do którego każdy Gracz zobowiązany jest się stosować.

1.1. Regulamin

Użytkownik forum zobowiązany jest do przestrzegania Regulaminu forum oraz postanowień OWH. Nieznajomość obowiązującego Regulaminu nie zwalnia od odpowiedzialności w sytuacji, gdy użytkownik go złamie.

Zapoznaj się z nim proszę, aby w przyszłości nie było nieporozumień czy niespodzianek: Regulamin forum.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.