ZNOWU KINOPUNKTY...wrrr...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pyzunia78, 24 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pyzunia78

pyzunia78 Czeladnik forum

Pisaliscie ze nie za wszystkie filmiki dodaje nam kinopunkty...rozumiem..ale...Mialam dwa dni wolnego i na okraglo ogladalam filmiki. nie dodaje kinopunktow za ZADNE filmiki!!!!!! Czy to tak specjalnie, aby ludzie kupowali floreny lub nawoz??? Niespraweidliwe!!!!!!

2. No u mnie też od kilku tygodni nie dopisuje kinopunktów, widocznie sponsorzy są ostatnio mniej hojni.:(

Ale nie zniechęcaj się gracze piszą że czasami coś tam uda się obejrzeć i dostać kinopunkty:)

3. sandyk72

sandyk72 Forumowy żółtodziób

A ja w ogóle nie mogę nic obejrzeć... mam pusty ekran :(

4. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Ja też mam pusty ekran od 3 tyg.

5. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Pusty ekran biały czy czarny?
    Jeżeli biały, wyłącz Adblocka zanim wejdziesz do kina. Jeżeli czarny - niestety w tym nie mogę pomóc - jakiś czas temu ukazało się ogłoszenie, że występuje problem z jednym z dostawców i filmy z tego źródła nie chcą się pomyślnie wczytywać. (>>>klik<<<)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ogłoszenie jest z 16.10.14. Od ponad pięciu tygodni trwają prace naprawcze. To chyba lekka przesada. Prędzej uwierzę, że nic się w tym kierunku nie robi, a ogłoszenie wisi pro forma.

Pro forma - Wiki

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

8. SMOD_Atena

Przypominam,że dział Pytań Ogólnych nie jest przeznaczony do dyskusji,szczególnie kiedy w zamieszczonych postach nie pada odpowiedź na zadane przez Autora wątku pytanie.
    lamia54 i ogrodnik45 Wasze posty usuwam i do dyskusji zapraszam do wątku,do którego link podałam w moim poprzednim poście.

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak jest problem z grafiką na farmie, czy innym niedużym błędem, to firma potrafi dać kilka ogłoszeń w ciągu dnia, a to wygląda jak dane na odczepnego i tyle.

Możesz się dopytać co się robi w tej sprawie ? Czy są jakieś postępy, czy w ogóle da się to naprawić ? Może centrala podrzuciła by jakieś nowe ogłoszenie w tej sprawie ?

10. SMOD_Atena

hlnrys postaram się dopytać i przekażę wyżej Twoje sugestie.

Edycja : Niestety poza tym,że problem jest zgłoszony i oczekujemy cały czas na odpowiedź od sponsora,na chwilę obecną nie ma żadnych nowych informacji.
    Nie mamy też wpływu na szybkość rozpatrywania i priorytety zgłaszanych błędów.
    Co do Twojej sugestii odnośnie zamieszczenia na forum OO w tej sprawie,to tak jak wszystkie inne uwagi Graczy,zostanie przekazana do Centrali,ale w tej chwili nie jesteśmy w stanie powiedzieć,jaką decyzję podejmie Centrala i czy jakieś OO będzie zamieszczone.

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2014
  11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja oglądam co jakiś czas reklamę lodowca,punkty dopisuje.Tylko jest taki"myk",że trzeba zamknąć reklamę na dole,po prawej stronie czarnego ekranu,na malutkim plusiku.A dopiero później normalnie wyjść z kina.Jak zamknie się u góry,tak jak się wychodzi z kina,to nie dopisuje punktów.

zzizzie lubi to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Potwierdzam istnienie myka xD
    A do kina to ja zaglądam baardzo rzadko, bo o nim zapominam xD

gosiagosia60 lubi to.
  13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Kino? Oglądam, owszem - czarny ekran, a czasem znany napis" niestety, nie mamy.. itd". Ostatni film - parę tygodni temu. Podobno problem zgłoszony - obiecanki-cacanki, a głupiemu radość. Choćby jeden filmik dziennie..

14. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum,Autorka nie interesowała się tematem,w zamian za to rozwinęła się dyskusja,a nie jest to dział dyskusyjny,poza tym odpowiedzi na pytania innych Graczy w tym temacie również padły,więc pozwolę sobie zamknąć.
    A ewentualnych chętnych do dyskusji,wyrażenia swoich opinii,itd...zapraszam tutaj : http://pl.bigpoint.com/farmerama/bo...info-kino-w-mieście.10548/page-39#post-225364

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.