znowu Eror

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by betiwol, Oct 8, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No ja jakoś mimo że nie byłam zalogowana w grze mogłam pisać na forum,a wchodziłam przez stronę do logowania spoecznosć i forum

2. cymelia post usuwam ponieważ zabronione jest cytowanie korespondencji z Pomocą Techniczną

Upominam słownie

A co do błędu to jest już Ogłoszenie że został on naprawiony a czy pojawi się jakaś rekompensata?? tego nie wiemy mam nadzieję że tak. :)
    Musimy jednak spokojnie poczekać może pojawi się jakieś ogłoszenie, przecież często tak było że twórcy gry nas zaskakiwali jakimś miłym prezencikiem :)

3. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Witam popołudniowo:)

to Ci się udało WojtekxDxD i przynajmniej bez błędu napisałeś Error. :oops:
    A tak na poważnie, to ręce mi rano opadły, gdy moje zaspane oczęta ujrzały znów ten komunikat.:mad:

Ale nic - karawana jedzie dalej:music:- a nowe ogłoszonka się pojawiają i kolejne i kolejne...

edit: i tak jak Ktoś napisał, strach się wylogowaćxD, bo może znów zobaczysz -
    "Error". Więc usypiam kompa i sprawdzę, co w realu słychać.;)

Bilonge likes this.
  4. betiwol masz jeszcze jakieś pytania ????

5. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Dzień Dobry:)

nie mam na tą chwilę, a dlaczego pytasz???

Bilonge likes this.
  6. nana290159

nana290159 Książę forum

Nie wylogowalam sie, ale gra mnie wywalila, na szczescie zalogowalam sie, nie wiem , co bedzie o 15 w porze zbiorow?

7. Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, tutaj odpowiadamy na konkretne pytania :)
    Skoro autor nie ma więcej pytań to wątek zamykam :)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

John_Shaft otrzymujesz punkty za ten punkt regulaminu:

Thread Status:
Not open for further replies.