znowu Eror

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika betiwol, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No ja jakoś mimo że nie byłam zalogowana w grze mogłam pisać na forum,a wchodziłam przez stronę do logowania spoecznosć i forum

2. cymelia post usuwam ponieważ zabronione jest cytowanie korespondencji z Pomocą Techniczną

Upominam słownie

A co do błędu to jest już Ogłoszenie że został on naprawiony a czy pojawi się jakaś rekompensata?? tego nie wiemy mam nadzieję że tak. :)
    Musimy jednak spokojnie poczekać może pojawi się jakieś ogłoszenie, przecież często tak było że twórcy gry nas zaskakiwali jakimś miłym prezencikiem :)

3. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Witam popołudniowo:)

to Ci się udało WojtekxDxD i przynajmniej bez błędu napisałeś Error. :oops:
    A tak na poważnie, to ręce mi rano opadły, gdy moje zaspane oczęta ujrzały znów ten komunikat.:mad:

Ale nic - karawana jedzie dalej:music:- a nowe ogłoszonka się pojawiają i kolejne i kolejne...

edit: i tak jak Ktoś napisał, strach się wylogowaćxD, bo może znów zobaczysz -
    "Error". Więc usypiam kompa i sprawdzę, co w realu słychać.;)

Bilonge lubi to.
  4. betiwol masz jeszcze jakieś pytania ????

5. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Dzień Dobry:)

nie mam na tą chwilę, a dlaczego pytasz???

Bilonge lubi to.
  6. nana290159

nana290159 Książę forum

Nie wylogowalam sie, ale gra mnie wywalila, na szczescie zalogowalam sie, nie wiem , co bedzie o 15 w porze zbiorow?

7. Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, tutaj odpowiadamy na konkretne pytania :)
    Skoro autor nie ma więcej pytań to wątek zamykam :)

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

John_Shaft otrzymujesz punkty za ten punkt regulaminu:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.