znowu Eror

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika betiwol, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. małpkahh

małpkahh Forumowy żółtodziób

An error occurred while processing your request.
    Reference #97.1d341602.1412836918.3227b4efI I ZNOWU TO SAMO TO JEST HARROR

error occurred while processing your request.
    Reference #97.1d341602.1412836918.3227b4ef
    NO CO Z TĄ GRĄ
    Na forum łączymy posty za pomocą opcji edytuj.
    Edycje postów można poćwiczyć tutaj >>klik<<
    Zapraszam do lektury poradnika >>klik<<
    BA_Musa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
  2. Alutka

Alutka Okazjonalny autor

Od godziny mam to samo
    Reference #97.76d91002.1412837925.7eec206

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Reference #97.76d91002.1412838006.7ef53f2

Ale jest oficjalne ogloszenie, ze jest blad i przepraszaja...a eventowe badyle czekaja ...., dobrze ze chociaz na chwilke moglam wejsc na farme zanim mnie wywalilo i zalogowalam sie na forum.

PS. Moze zlozymy jakas petycje do BP, zeby na forum mozna bylo sie logowac bez wchodzenia w gre...tak jak kiedys bylo?
    Bardzo ta opcja z gra nieudana...jak sa bledy, to posprzatane..

4. igasybilla

igasybilla Forumowy żółtodziób

Poprzednio chociaż otrzymywaliśmy rekompensaty za takie sytuacje np. kod bonusowy. Teraz nikt już nie ma poczucia przyzwoitości.

5. patulkowo

patulkowo Forumowy żółtodziób

okapinko, można wchodzic na forum. Wystarczy ze strony głównej, która wchodzi bez problemu, wejść w SPOŁECZENSTWO i tam juz znajdziesz forum :), pozdrawiam :)

onkapinka lubi to.
  6. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

patulkowo...a mozna sie zalogowac czy tylko poczytac???

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Można się zalogować i pisać

8. TORO67

TORO67 Forumowy żółtodziób

moja cierpliwość już się kończy,zawsze jak jest event są problemy z logowaniem

9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja jestem zalogowana na farmie i boję się wylogować aby przejść na drugą farmę tam zbiory dojrzały no ale trudno zaczekam,aż łaskawi programiści naprawią te byki w grze:mad:

10. dybalix2

dybalix2 Forumowy żółtodziób

własnie udało mi się zalogować :)

11. KamilaP02

KamilaP02 Czeladnik forum

U mnie od rana też error , gra się opóźniła o dobre 1,5 godziny jak nie więcej , ciekawe co na to ekipa , mam nadzieję ze dostaniemy jakąś rekompensatę , choćby kod bonusowy i o dzień dłuższy event , tym bardziej ze to nie pierwszy raz w tym evencie się tak dzieje , pozdrawiam

12. -babjaga-

-babjaga- Czeladnik forum

Onkapinko, nie może tak być aby sie logować bez farmy, za dużo postów by przybywało i niezadowolonych farmerów.
    BP działa na swoja korzyść - nie pisza - są zadowoleni.
    Pamiętam jak na starych zasadach, w trakcie eventu działo sie takie "cudo" - forum było pełne żali, krzyków i ogólna awantura.
    A teraz - spokój i cisza.
    Nie mogłam wejść przez 1 1/2 godziny, a więc na forum też nie mogłam napisać, ale to nie znaczy że nie ma problemu BP.

Bilonge lubi to.
  13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

spróbujcie, u mnie gra już działa

14. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

u mnie ten sam komunikat
    szkoda że czas leci logować się nie da to jak tu zrobić ewent powinni coś z tym zrobić

Na forum łączymy posty za pomocą opcji edytuj.
    Edycje postów można poćwiczyć tutaj >>klik<<
    Zapraszam do lektury poradnika >>klik<<
    BA_Musa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
  15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    już się nawet pisać nie chce >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

16. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Już chciałam krzyczeć,ale zalogowało w końcu ,kpiny normalnie. Wróciłam po długim czasie i ciągle to >:(samo

17. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

To już totalna kpina z graczy, za przepraszam i dziękuję nic się dzisiaj nie kupuje ! Stracony kombajn i chmj, domagamy się rekompensaty !

18. jooy69

jooy69 Książę forum

Ja nawet pisać nie mogłam jak mnie nie chciało zalogować, od 8-smej do 10-tej próbowałam, ale ja już odpuszczam, jeżeli po pracy mnie nie wpuści to mam to gdzieś, szkoda tylko prezentów niewysłanych, ale trudno, wczoraj cały wieczór a dziś ranek, szkoda życia :)

19. Lisica

Lisica Czeladnik forum

w nocy error ,nad ranem udało się pozbierać i coś zasiać i znowu wywaliło , i tak od kilku dni no to ja się grzecznie pytam co z moimi pieniążkami zainwestowanymi w kombajn -.--.->:(

cymelia lubi to.
  20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    W jaki sposób możesz się zalogować na forum nie będąc zalogowanym na farmie? Próbowałem na różne sposoby i nie da się. Jedyna możliwość to jak jesteś zalogowana w grze i na forum a wystąpi słynny error to wtedy możesz pisać na forum nie będąc zalogowana.
    Nowy zarządzający Farmeramą powinien zmienić nick na "Error" xD

betiwol lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.