znowu Eror

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika betiwol, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fela76

fela76 Forumowy żółtodziób

witam...ja równiez przez 3 godz nie mogłam sie zalogować na farmie.Po co te dżemy.kombajny-skoro nie da się grać...na forum weszłam ale oczywiście nie mozna było się zalogować,co dalej zatem?

2. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

No nie fajnie w ostatnich dniach, tracimy cas, realną kasę, po prostu nas lekceważą, już tak mi przepadły dwa kupony po 3 h.
    Czas chyba na jakieś sensowne wyjaśnienie, a nie tylko przepraszam. Mogli by zaplanować przerwę techniczną i ogłosić to gracze by sie przygotowali i nie byłoby strat. Rozczarowana jestem pracą programistów.

3. Jedynie twórcy, jesli uznają za stosowne. Nikt inny nie ma na to wpływu.

4. ManGosia84

ManGosia84 Forumowy żółtodziób

Czas klepnąć się w pierś i przyznać do problemu i zrekompensować graczom straty za kombajn, czas, plony itp

5. Przypominam, nie jest to dział do dyskusji.

6. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

A gdzie jest dział do dyskusji?

7. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

8. Napisz więc do twórców i dopytaj. My to co wiemy, zamieszczamy w ogłoszeniach.

9. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Zdaję sobie sprawę, że jesteście takimi samymi graczami jak my i tak samo was dotyczą niedogodności gry, jednakowoż Wasze możliwości w zdobywaniu informacji czy przekazywaniu ich są większe....a tak po prostu jestem zła jak zamiast relaksu mam błędy, błędy, błędy
    Ps.
    Udało mi się wejść na farmę i bardzo chciałabym, żeby tak zostało.

10. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Nie są taki samymi graczami jak my, bo my nie dostajemy Florenów tylko kupujemy je za realną kasę. Brak możliwości zalogowania do gry powoduje, że tracimy wydane pieniądze.

stokrotka76 lubi to.
  11. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A widzisz. nie wiem jakie są korzyści z moderowania, ale skoro tak mówisz :)
    Czekam ze wszystkimi na wiadomość o rekompensacie :)

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

yvonnege_, też możemy kupować floreny, nie zablokowano nam tej opcji. Bonusy, które otrzymujemy są wynagrodzeniem za naszą pracę, niełatwą czasem oraz poświęcony czas (tak, poświęcony, kosztem odpoczynku, snu i rodziny). Zapraszam do Ekipy, byś mogła się o tym przekonać.

Jeśli zaś chodzi o temat wątku, bo o tym powinniśmy tu rozmawiać, to Wasze opinie są przekazywane, także o tym, że chcielibyście rekompensaty za utracony czas, bonusy i pomocników. Niestety, nie mamy jeszcze żadnych nowych informacji do przekazania w tej sprawie. Cały czas jednak męczymy temat i nie dajemy o tym zapomnieć ;)
    Problem udało się rozwiązać, mam nadzieję, że już definitywnie.
    Pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej nocy.

carlain2, amdep oraz stokrotka76 lubią to.
  13. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Znowu przepraszaja nas za bledy i dziekuja za zrozumienie:(.Nie ,my od dawna nie rozumiemy tych mnozacych sie bledow wiec i dziekowac nie ma za co_Od dawna ludzie pisza ze sa wkurzeni a Wy ciagle klepiecie te same ugrzecznione banialuki>:(

14. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

To po co Ty tam siedzisz?A właściwie to po co Wam nasze mejle jak SZANOWNE PT ma nas głęboko gdzieś!

-adek2002- lubi to.
  15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hhhm a powie mi ktos czemu jak postawilam ts po 20 to teraz mi pokazuje ze mam jeszcze 4,48h do odkrycia?-.->:(

16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam w tej sprawie do PT. Na forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Stajenni chyba 8 godzin budują

betiwol lubi to.
  18. amdep

amdep Moguł forum

Pomysł z logowaniem się na Forum przez grę był iście szatański. >:(
    Od początku tak uważałam, a teraz się to potwierdza.

Co do problemu z logowaniem - identyczny problem był dwa razy już w Rising Cities, te trzy przypadki tam i tu regularnie, z jednym dniem bez problemu pomiędzy.

Ale tutaj trwa event i są straty. >:(

Miałam zaplanowane wieczorne wejście, dałam na rośliny eventowe ok. 100 SP (na jednej części farmy), miałam zamiar jeszcze raz przed nocą zrobić to samo - przepadło, SP zmarnowane - kto mi to zwróci??

19. cymelia

cymelia Forumowy żółtodziób

Oczekiwanie 2h na rozwiązanie problemu nie dało nic. A event trwa. Zalogować się na forum też nie szło.
    A tak ogólnie to dlaczego tylko wybrani mieli error? Należę do tego grona, stąd moja ciekawość z jakiej okazji taka nobilitacja mnie spotkała.

20. Atomcia

Atomcia Weteran forum

U mnie wystąpił ten sam error :D 9 h się na farmę zalogować nie mogłam grrrr >:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.