znowu Eror

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika betiwol, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

było tak....
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.8d8c3451.1412795177.173b4d47

pozamiataliście pod dywan:(

jest znowu tak:
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.8d8c3451.1412795177.173b4d47

i co Wy na to>:(

a trwa EVENT>:(

sorki za literówkę w tytule tematu...

Bilonge i IwanGrozny lubią to.
  2. roman1940

roman1940 Aktywny autor

i znowu error przecież to już jest naprawdę denerwujące dzisiaj trzeci raz tym bardziej że teraz jest event do wykonania a przedłużony przez te errory na pewno nie będzie

3. lena090786

lena090786 Forumowy żółtodziób

i znowu An error occurred while processing your request.
    Reference #97.8d8c3451.1412797107.1743ff13

4. drwarzywko1

drwarzywko1 Forumowy żółtodziób

U mnie też :(
    Robię czasówkę i wszystko przepadnie....

5. jakleci.anita12.

jakleci.anita12. Czeladnik forum

Zgadza się...i ostatnio coraz częsciej te problemy się pojawiają:( a teraz jeszcze w trakcie eventu...

6. felixuss

felixuss Moguł forum

U mnie też było ale się naprawiło, ale chce wiedzieć czemu tak się stało-.-

7. starking71

starking71 Czeladnik forum

U mnie też error. Teraz udało mi się wejść ale nie wiadomo co bedzie dalej.

8. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

U mnie też się naprawiło i znowu się zepsuło. Teraz już nie da się zalogować :(
    Jak długo jeszcze będziemy czekać, żeby się zalogować ????

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  9. stasia52

stasia52 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo,error co kilka godzin,przez cały dzień

10. alexander56

alexander56 Generał forum

zapewne odpowiedzi sie nie doczekamy bo to juz stało sie normą ze problem z logowaniem jest niczym niekończaca sie opowiesc . twórcy gry uznali ze słowo przepraszamy juz nas ukoi i rekompensuje nasz stres i skołatane nerwy a rekompensata jest zbedna . niestety nie tędy droga albowiem rekompensata nam sie nalezy jak psu buda bo zbyt wiele realnej kasy tracimy o straczonym czasie nie wspomne bo ten jest bezcenny .

11. dorota444

dorota444 Ekspert forum

Jestem jak najbardziej za, kombajnowi czas leci, a na farmę wejść nie można

12. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

podzielam w 100% to co napisał Aleksander 56,tracimy realną kasę,a to wymaga chyba jakiejś rekompesaty.

13. Bajka

Bajka Zaawansowany

A ja mam pytanie do osób u których był problem z zalogowaniem do gry - jakim cudem piszecie na forum jak na farmie nie jesteście.
    Miałam ten sam problem przed chwilą i nijak nie idzie powiadomić o problemie na forum>:(

14. -kacap-

-kacap- Forumowy żółtodziób

mam dość, podobne problemy mam co kilka dni wieczorami, a tylko wtedy mam czas wejść na farmę, efekt taki że wiecznie mam chwasty. Chyba czas podziękować za taką grę, szału można dostać, to ma sprawiać przyjemność a nie wkurzać.

15. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Byłam na farmie i zalogowana byłam na forum. Farma padła a forum działa :)

16. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja pisałam, na moment udało mi się zalogować na farmę i zdążyłam wejść na forum. Teraz od dłuższego czasu niestety nie mogę wejść na farmę.

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  17. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

18. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

To już jest skandal z tymi błędami. Gra ma dawać przyjemność a wkurza i co mi po ogłoszeniu że błąd na farmie jak na forum zamyka mi się przysłowiową "gębę" bo wejść nijak nie można aby powiedzieć to o czym w danym momencie myślę. Dlaczego nie ma opcji logowania bezpośrednio na forum???

betiwol lubi to.
  19. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

No właśnie - dlaczego nie można zalogować sie na forum. Gra padła -forum moge sobie tylko poczytać - żadnego OO o tym, że gra nie działa nie ma.
    Jednym słowem jest super. Napisałam do PT oczywiście bez ID, bo nie pamiętam, a wejść na farmę sie nie da.
    Żeby nie było - ogłoszenie pojawiło się dopiero po kilkunastu minutach po tym jak u mnie był ERROR.
    Jak w takiej sytuacji można kogokolwiek powiadomić, że gra nie działa jeśli nie ma możliwości wejścia na forum?

amdep lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.