znowu awaria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Atena70, 23 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.mila77. Twój post usunęłam jako Spam, dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

Atena70 czy masz w temacie jeszcze jakieś pytanie?

2. waxa2222

waxa2222 Czeladnik forum

a co będzie z 12 florenami?

3. SMOD_Atena

waxa2222

4. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Znowu są jakieś problemy? 10 rano i nie mogę sie zalogować...

5. SMOD_Atena

michal01096 u mnie od 7-ej rano na Chrome jest wszystko w porządku. Z jakiej przeglądarki logujesz się do gry? może spróbuj wyczyścić pamięć lub sprawdź na innej.

6. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Jakieś 15minut też mi wszystko działało ale teraz właśnie się zepsuło. Próbuje się zalogować z 3 przeglądarek z chroma mozilli i edga a wyskakuje mi taki błąd:
    An error occurred while processing your request.

klient działa dobrze

Już się zmienił błąd na:
    Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

7. SMOD_Atena

Być może gra jest sprawdzana pod kątem nocnych, chwilowych problemów i stąd pojawił się problem z zalogowaniem, dopytuję.

8. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie mogę się zalogować od 15 minut.

krasnoludek10 lubi to.
  9. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Ja też nie mogę. Kombajn pracuje, zbiór czeka. Wszystko na marne. I do tego strata czasu

krasnoludek10 lubi to.
  10. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

taki błąd mi się pojawia Numer referencyjny 97.e4f1502.1690186137.1929259

krasnoludek10 lubi to.
  11. SMOD_Atena

Napisałam już wyżej:
    Niczego się jeszcze nie dowiedziałam. Jak się dowiem to napiszę.

krasnoludek10 lubi to.
  12. SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

MOD Ateno u Ciebie zawsze gra działa jak należy, niestety u mnie tak nie jest i bezskutecznie próbuję uruchomic grę na różnych przeglądarkach i po totalnym czyszczeniu komputera :(

14. SMOD_Atena

antonina-farmerska nie zawsze, ale od 7-ej rano wszystko było ok do czasu. Kiedy pojawiły się problemy u wszystkich to i u mnie gra padła i nie pisałam już o czyszczeniu tylko wysłałam zapytanie, odpowiedź w ogłoszeniu.

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Wiem ,ze to nie jest wątek dyskusyjny ,ale może warto zasugerowac górze zwolnienie tempa wyprzedaży to gra nie będzie szwankowała przy natłoku wrażeń,to nie barszcz gdzie kolejny grzyb poprawi walory smakowe:) Czasem lepiej małą łyżeczką a nie chochlą.Dziękuję za wyjaśnienia.Tyle moich wywodów w temacie.

krasnoludek10 i Montwa lubią to.
  16. SMOD_Atena

Zamieść proszę swoje sugestie w wątkach dyskusyjnych, tam są zbierane opinie Graczy i przekazywane Producentowi gry.

krasnoludek10 lubi to.
  17. Montwa

Montwa Baron forum

Widać tu wysyp forumowych żółtodziobów. o_O
    Dlaczego gracze nie komentują ze swoich głównych kont tylko tworzą jakieś poboczne do wylewania pretensji. Nie macie odwagi czy jak?
    ;)

Wszyscy "młodzi gracze" chcą się kłócić o nędzne 12 florenów (swoją drogą nie rozumiem dlaczego czekacie do 23:30 na odbiór kalendarza), a ja się pytam kto odda mi 5 mld PD?
    :cry:xD

Pnącza zebrane, itemy zwiększające PD (np. małpy) zebrane, bonusy ze stodoły zwiększajace PD zebrane...
    po czym z gry wywala i nie da się zebrać wszystkich łąk na maksymalnych bonusach.
    o_O

Małpy już nieaktywne (bo to tylko 2h działa) i co teraz? 5 mld PD, to jest strata, a nie jakieś 12 florenów. ;)

18. SMOD_Atena

Montwa zapewne Producent jest świadomy na ile gra padła i co w związku z tym należy się Graczom. I jak wyżej zapraszam do wątków dyskusyjnych, dział Pomocy takim nie jest.

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

coś długo informatycy nie mogą sobie poradzić z problemem,ruszy to dzisiaj ?,jakaś masakra,za co oni biorą kasę?

Matisiek200 i monikach1987 lubią to.
  20. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Myślałam, że już naprawili ale niestety dochodzi do 45 % i kiszka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.