znikniecie z targu wystawionych przedmiotów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magga76, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magga76

magga76 Okazjonalny autor

Mam pytanie wystawiłam na targu tarninę po 100 szt (2 razy)i zniknęła z targu i nie mam jej ani w inwentarzu ani kasy na koncie za nią. Czy jest możliwe ze została usunięta w jakiś sposób bo wysoka cena była wystawiona za nią?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wystawiłaś za maksymalną obecnie cenę,a widoczne na targu oferty są jeszcze z wcześniejszymi maksymalnymi cenami,które są niższe od Twoich cen,to istnieje możliwość że Twoje oferty nie są widoczne,jednak kiedy wcześniejsze oferty sprzedających zostaną wykupione,Twoje oferty powinny się pojawić na ostatniej stronie.A sprawdzić stan swoich ofert możesz klikając na zakładkę "Własny stragan"-tam powinny być zawsze widoczne Twoje wystawione towary,które nie zostały jeszcze przez nikogo kupione.Sprawdź proszę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu kolejnych pytań nie zadała, odpowiedź na pytanie została udzielona w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.