Zniknięcie rzeczy po długiej niebecności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Serena120900-, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Serena120900-

-Serena120900- Forumowy żółtodziób

Przez ok. 2 lata razem z mamą (Smok7) zrobiłyśmy sobie przerwę w graniu w Farmeramę. Problem polega na tym, że gdy postanowiłyśmy wrócić... wszystkie zagrody nam poznikały (a przynajmniej większość), tak samo z drzewami i ozdobami (co gorsza - u mnie zniknęły puchary, a gdy wygrałam ich ulepszenie, to nie było gdzie postawić, bo zniknęły). Niektóre zadania w spółdzielni się również cofnęły. Od nowa gramy już ok. 2-3 miesiące i wyszłyśmy już co prawda na prostą, ale czy jest szansa odzyskania tych rzeczy (lub w moim przypadku - samych pucharów)?

2. litkajestem

litkajestem Moguł forum

powinnas odzyskac wszystko, bo wszystko co mialas i bylo jest zapisane na serwerze, problem tylko z tym czy sie znajdzie ;)

3. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

-Serena120900-

Witam
    Po czasie dłuższej nieaktywności niektóre elementy gry mogą zostać utracone. Może to dotyczyć itemów, zagród, warsztatów, drzew i itemów (także pucharów). Czasem w miejscach, gdzie stały te przedmioty, pojawiają się kręcące się kwiatki. Postęp misji w spółdzielni nie powinien ulec zmianie. Z poziomu forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojego konta, więc aby poznać szczegóły, skontaktuj się z Pomoca Techniczną.

Pomoc Techniczna, zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

4. -Serena120900-

-Serena120900- Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo, nie mam więcej pytań, a zgłoszenie wysłane

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Serena120900- skoro zgłoszenie wysłane to temat zamykam :)

Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.