Zniknely gwiezdne talary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 5 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Bylam w trakcie wplacania owocow na owocowym targu, gdy nagle pojawil sie komunikat, ze owe wczesniej wplacone talary, zostaly wymienione na odpowiednia ilosc PD i SG. No i oczywiscie talary zniknely. Nie wiem jakim cudem. Przepadly. Czy da sie cos z tym zrobic?

2. $Julietta$

$Julietta$ Czeladnik forum

U mnie wydarzyło się to samo, poszło zapytanie do PT ale jeszcze nic nie wiem.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum nie do sprawdzenia. Jeśli po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu do gry przedmioty kupione za talary nie pojawią się na koncie to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik: >>>klik<<<. Tam Wasze konta zostaną sprawdzone i wszystko się wyjaśni.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

4. eurb1

eurb1 Zaawansowany

U mnie również zniknęły talary, towar nie może się pojawić bo nic nie wymieniałam.
    Komunkat systemowy o wymianie na PD i SG wygląda jak komunikat po zakończeniu eventu.
    Obawiam się żw wymieniając herbatę po evencie przy okazji zahaczyli o talarki

5. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

do PT nie da się napisać bo liczba na białym polu jest wciąż ta sama, bez względu na to ile razy się loguję.
    Po odświeżeniu talary nie wróciły

6. adamtom33

adamtom33 Czeladnik forum

u mnie jest dokładnie to samo talarki wsiąkły
    A szkoda tych wpłaconych owoców.

7. Karen139

Karen139 Baron forum

U mnie dokładnie ten sam problem, talary były.................i zniknęły>:(
    W ewentowym ludzie, też piszą o tym problemie. Czyli wygląda na błąd w grze, a nie na pojedynczym koncie.

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

toDzasta lubi to.
  9. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Ale ja nie zdazylam za nie jeszcze nic kupic. Bylam w trakcie wplacania owocow, gdy pojawil sie ten komunikat.

10. SMOD_Atena

Spokojnie, widać że wystąpił błąd u wielu Graczy i na pewno zostanie to wyjaśnione. Bardzo proszę o cierpliwość. Jak tylko otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie to zostaną zamieszczone na forum.

Zapraszam do zapoznania się z OO: >>>klik<<<.

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2016
  11. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

rano miałam 20 talarów a po zalogowaniu się w południe zostały wymienione na SG i PD... ale widzę, że to problem na większą skalę... Czyli mamy czekać?

12. zuzik73

zuzik73 Forumowy żółtodziób

Drzewa kupione ale ich nie ma, wszystkie Talary zniknęły :(

13. SMOD_Atena

Tak jak jest napisane w OO:

Pozostaje czekać na rozwiązanie problemu, bardzo prosimy o cierpliwość.

14. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

Czy trzeba zgłaszać zniknięcie talarów czy sami oddadzą????

15. SMOD_Atena

kurkawodna25 zgłoszenia do PT nie są już potrzebne. Dział techniczny zna już problem i pracuje nad jego rozwiązaniem.

16. Emilka96

Emilka96 Młodszy ekspert

Mi też talary zniknęły.. Miałam dwa i zostały wymienione na pd :( a wszystkie owoce z drzew wpłaciłam :(

17. SMOD_Atena

Emilka96 jest Oficjalne Ogłoszenie odnośnie tego problemu. Na pewno zostanie on rozwiązany i wszyscy otrzymają swoje talary, spokojnie nie ma powodu do obaw.

18. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

mi tez gwiezdne talary 31 sztuk wymienilo na PD i sianogrosze , ale mnie wkurzyli bo chcialem kupic drzewka, mam nadzieje ze PT szybko rozwiaze ten problem

19. SMOD_Atena

kacper02052003 rozwiązaniem problemu zajmuje się dział techniczny gry. Czekaj proszę cierpliwie, nerwy w niczym nie pomogą, ani nie przyspieszą rozwiązania problemu.

20. farmermama1510

farmermama1510 Forumowy żółtodziób

Czy należy zgłaszać ile zniknęło gwiezdnych talarów?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.