Znikneła mi Farma

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babsi6343, 4 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga30l

aga30l Forumowy żółtodziób

Ja też mam problem z pełnią ,cztery razy zbieram to samo,sieję i nic .na pozostałych łąkach ok.

2. piwonia2402

piwonia2402 Forumowy żółtodziób

a co to jest ???błąd z połączeniem??

net działa normalnie8)

nic nie można zebrać???
    weszłam na farmę, a pojawia się ten komunikat i czarna mamba:(
    wywala mnie

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Problem z kombajnem też jest zgłoszony.
    Proszę Was jeszcze o cierpliwość.

4. Kathea

Kathea Baron forum

BA_Izolda* - tylko wypadało by dać chociaż jakiś info w ogłoszeniach o zaistniałych problemach. Świadczyło by to o jakimś szacunku dla graczy. Weź pod uwagę to że wiele osób, zwłaszcza nowych graczy nie zna swojego ID, więc nie napisze do PT, a jednocześnie nie mogą napisać o zaistniałym problemie na forum bo nie zalogują się na nie.
    To nie jest mały problem biorąc pod uwagę że pełnia jest częstym eventem, dużo graczy straciło trochę kasy przez te błędy i zamiatanie sprawy pod dywan nic nie da.

5. agat242

agat242 Czeladnik forum

Dwie moje farmy zniknęły jak kamfora, wyparowały , jedna ok. I dobrze, ze chociaż jedna ocalała, bo nawet bym nie wiedziała, co się dzieje >:(:mad:Wchodzenie na forum z konta, to porażka >:(. Jak dać znać, że coś nie dzieła, jak nie można wejść na forum, skąd brać wiadomości, kiedy farma nie działa? Kto to wymyślił?
    A event to mogę sobie równie dobrze odpuścić, szkoda tylko bonusów w slotach, marnują się:cry: I znowu pnącza tym razem nie zdobędę, echhhhhhhhhhhhh....

6. Tak jak napisała BA_Izolda problem jest zgłoszony więc jak zostanie on rozpatrzony to możemy spodziewać się Oficjalnego Ogłoszenia

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ???:)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Bardzo proszę zapoznajcie się z Ogłoszeniem KLIK ;) Powinno już być wszystko w porządku z logowaniem się na Wasze farmy. :)

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.