Zniknęły drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paniprezydentowa, 19 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paniprezydentowa

paniprezydentowa Czeladnik forum

Witam, po pierwszym zadaniu (zrobiłam je przedwczoraj) zniknęły mi prawie wszystkie drzewa! Do schowka wróciło zalkedwie kilka; gram prawie 4 lata, więc chyba nie muszę mówić jakie ilości i rodzaje mi przepadły... :(:sleepy:
    Nie wiem, czy ktoś miał już ten problem, przejrzałam dział, ale nie znalazłam podobnego problemu; piszę więc najpierw tutaj.
    Co robić? Poza kontaktem z pomocą techniczną?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj:)
    Grasz długo,z tego co kojarzę byłaś też w Ekipie więc zapewne wiesz o czyszczeniu ciasteczek cookies i flashowych,pamięci przeglądarki i wtyczce AFP wszystko i tu nie mam co podpowiadać,bo już pewnie wszystkie te czynności wykonałaś.Jak widzisz jesteś jedyną osobą,która zgłasza taki problem,więc nie jest to jakiś masowy błąd w grze i jedynym wyjściem jest zgłoszenie do PT.

3. paniprezydentowa

paniprezydentowa Czeladnik forum

Ok, już sobie poradziłam... dzięki :) Można zamknąć.
    To była jednak chwila grozy, zobaczyć takie pustki w schowku! o_O:sleepy:
    ;)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Rozumiem, cieszę się że wszystko jest już na swoim miejscu :)
    Skoro można zawieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.