zniknęło 45 bananów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anja66677, 26 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anja66677

anja66677 Czeladnik forum

Dwa razy pisałam do działu technicznego o tym, iż w niedzielę chciałam otworzyć kolejne pomieszczenie na bahamaramie. zgodnie z zaleceniam wpłaciłam 45 bananów, pomieszczenie NIE zostało odblokowane a banany zniknęły pomimo wszystko!.Żadnej odpowiedzi co się stało nie dostałam. Czuję się zlekceważona i oszukana!!..Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji!.Dziękuję.

KaCytrynka lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Otworzyłaś wątek w niewłaściwym dziale, ten służy do zgłaszania problemów technicznych/pytań odnośnie forum.
    Przenoszę więc temat do właściwego działu.

A jeśli chodzi o odpowiedź z PT to na pewno ją otrzymałaś, zgłoszenia Graczy nigdy nie zostają bez odpowiedzi. Sprawdź proszę na swojej poczcie folder Spam i pokrewne, np...Społeczności.

W międzyczasie zerknij też to tabelki z posągami i pomieszczeniami, i sprawdź proszę, który posąg i ile złotych bananów kosztuje:

Jeśli nie odnajdziesz odpowiedzi to zapoznaj się proszę jeszcze z tym tematem: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.