znikanie zwierząt, problem z karmieniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emilymadlen, 9 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emilymadlen

emilymadlen Forumowy żółtodziób

Witam.
    1. Od jakiegoś czasu zauważyłam że znikają mi z gry kury i króliki (żadne inne zwięrzęta). Nie sprzedaję ich ani na targu, ani w kąciku zleceń a ich po prostu nie ma, mimo tego że zbieram dziennie może około 2-3.

2. Mimo tego że zawsze mam więcej paszy i rzadko mi jej brakuje, bardzo często nie mogę karmić królików w strzygalnii oraz kur w fabryce jaj.

Czy da się coś z tym zrobić? Czy może ja coś źle robię?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Drugi problem,jest wynikiem pierwszego - skoro nie masz kur i królików,to nie możesz karmić fabryczek,bo do nich idą też zwierzęta.A co do znikania,to na pewno nie dzieje się to bez przyczyny.Podejrzewam,że albo nie kontrolujesz ilości zwierząt,jaką wrzucasz do warsztacików,albo robisz pasze dla anakond.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

4. emilymadlen

Drugi problem owszem, ale pierwszy nadal nie, ponieważ nie korzystam z warsztaciku jak również nie produkuję takiej paszy.

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przecież sama napisałaś,że nie możesz karmić strzygalni i jajcarni,więc korzystasz.A pasza jest jedna do zagród i do warsztacików.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Tak jak napisała foczunia, strzygalnia królików i fabryka jaj to warsztaty, inaczej zwane fabrykami. Aby rozpocząć produkcję potrzeba 1 szt. paszy dla zwierząt oraz zwierzęta (1-3 szt.).
    Jeśli zatem produkujesz jaja i wełnę, zużywasz zwierzęta.

7. emilymadlen

Przepraszam, mój błąd. Po prostu fabrkę jaj i strzygalnię dostałam w prezencie i nie interesowałam się nigdy tym czy to jest jako warsztat czy nie. W takim razie, dziękuję za odpowiedź.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro wszystko jest już wyjaśnione to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.