Znikający zasiew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika boska48, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. boska48

boska48 Czeladnik forum

Zasiałam majeranek na głównej łące, dzikiej i polanie. Gdy weszłam po godzinie na farmę okazało się że na głównej łące zostało jedynie obsianych 28 małych pół reszta wyparowała. Do stodoły też nie wróciła. Na pozostałych łąkach majeranek rośnie.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) boska48, a w jaki sposób wychodzisz z gry? Poprzez zamknięcie okna przeglądarki?

3. boska48

boska48 Czeladnik forum

Tak zamykam okno przeglądarki

4. dudi99

dudi99 Forumowy żółtodziób

Mam ten sam problem też z głównej łąki zniknęła część zasianego majeranku

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

To na przyszłość proszę się z gry wylogować za pomocą krzyżyka w górnym prawym rogu. Zamykając okno przeglądarki, dane gry mogą się nie zapisać, stąd myślę zniknięcie zasiewu.
    Ale gdyby okazało się, że nie w tym tkwi problem, proszę skontaktować się z Pomocą Techniczną.

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Mod Salsa, miałam po południu to samo, nie zamykałam przeglądarki, po prostu przełączyłam kartę. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło, a jestem pewna, że zasiane, bo przecież wszystko podlałam i połowa łąki rosła podlana, więc chyba to nie przez zamknięcie okna...

7. boska48

boska48 Czeladnik forum

=kalina= i tak miałaś szczęście że tylko połowa zasiewu zniknęła, u mnie 120 poletek wyczyściło

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

=kalina=, możliwe, że jest jakiś błąd, sama tego nie doświadczyłam, więc jeśli takie sytuacje mają miejsce, skontaktujcie się proszę z PT.

9. boska48

boska48 Czeladnik forum

Mam nadzieję że innych graczy to nie spotkało, dziękuję za zainteresowanie się tematem i idę na skargę do PT

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja dziękuję również i mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni.
    Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.