znikający towar w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika martaaw, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

oddałam towar do dwóch misji w spółdzielni - towar zniknął, jednak postęp nie zwiększył się - nadal brakuje tyle samo towaru, co przed jego oddaniem
    Przelogowałam się już dwa razy - nadal nic

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A możesz konkretnie napisać jaki towar i do jakiej misji oddałaś?

3. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

Misja skarbów I w zadaniu 5 misja złota, zostały mi do oddania 33 leniwce. Oddałam 16 lub 18 - nie jestem pewna. Leniwców brak, a do oddania wciąż 33 leniwce
    wystawa ogrodnicza - zadanie 8, misja srebrna - 400 sztuk jęczmienia - miałam około 450 sztuk, a do oddania 500. oddałam 400, dokupiłam od razu na targu 250sztuk i wrzuciłam do spółdzielni. Zostało mi 10 szt w stodole, a do zakończenia nadal brakują 194 roślinki

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

martaaw z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia, napisz proszę do Pomocy technicznej.

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. Autorka była dzisiaj obecna na forum ale nie udziela się się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.