znikający item

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

dzisiejsza gra to jeden wielki pech najpierw problemy ze zbiorami następne dziwne doliczanie pd a obecnie przy próbie przeniesienia itemu śmiała owca zginęła mi podstawa i niestety nie mogę ustawić reszty bo nie mam na czym przelogowałam się nie pomogło natomiast pojawiła się możliwość ustawienia skrzatów na ozdobnej wyspie czego nie było dotychczas

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2014
  2. Hmmm a przeloguj się i sprawdź jeszcze raz :)może to jakiś błąd jest :)

3. ogrodnik45

przelogowałam się ponownie (to już 3 raz) skrzaty zniknęły itemu nadal brak ale.... poświęciłam bonus i uruchomiłam mare znowu wyszły 2 szt pokazało mi że dolicza 40%pd po zmianie pola jest 20% ,na dzisiaj mam dość niespodzianek chyba sobie odpuszcze

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. ogrodnik45

poradnik przeczytałam ,ciasteczka wyczyściłam już przy rannych problemach a co do itemu będę pisała do PT kiedyś już miałam taki przypadek i itemy wróciły ale jest to denerwujące jak pojawiają się błędy nawet gdy po przelogowaniu czy tylko zmianie pola ustępują przecież nie mogę zaczynać gry od sprawdzenia stanu posiadania żeby dowiedzieć się czy wszystko dopisano jak należy
    dziękuję za pomoc może jutro już nie będzie tylu problemów

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety w rozwiązywaniu takich problemów pomóc może jedynie PT,ma możliwość sprawdzenia co dzieję się na koncie i dlaczego problemy występują.Skoro zgłosisz problem do PT,to tutaj dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.