Znikające zwierzęta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janciamatus, 18 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janciamatus

janciamatus Forumowy żółtodziób

Zabrano mi 30 pand,co się z nimi stało?????To bardzo nieuczciwe.Proszę zwrocic moje zwierzęta.Takie kradzieże stają się coraz częściej.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zwierzątka same z siebie nigdy nie znikają, może oddałeś je do zadań albo do hodowli tudzież sprzedałeś na targu. Jest wiele możliwości, jednak jeśli jesteś pewny/a że nic takiego się nie odbyło, to zalecam kontakt z pomocą techniczną. Z pozycji forum nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 maja 2016
  3. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pamietaj, że warsztat dla pand czyli Tokarnia pałeczek tak samo jak wszystkie pozostałe warsztaty oprócz paszy wymaga także zwierząt w tym przypadku jednej pandy

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kasiag33 dziękuję za pomoc.

janciamatus czy sprawa znikających pand została wyjaśniona czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka tematu nie kontynuowała więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.