znikające zapasy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 2 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

dlaczego znikają zapasy ze stodoły,mimo że nie robiłem paszy znikła mi połowa ilość selera,i to się dzieje dość często,to jakiś skandal nie po to sieję i zbieram by mi znikały zbiory

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Zbiory na pewno same nie znikają. Jeśli czegoś jest mniej niż było, to na pewno zostało do czegoś użyte. Seler nie tak dawno był przydatny do produkcji bonusu jajecznego zegara, podczas eventu Jajeczny ekspert. Być może wtedy go zużyłeś.

Jeśli nie robiłeś tego eventu, albo uważasz, że to nie wtedy zniknął seler, możesz też w tej sprawie napisać do Pomocy technicznej, aby sprawdzili Twoje konto.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. kacperek50

pt nie jest
    w stanie znlezc przyczynę tego problemu,to po o oni są jak nie potrafią znależć problemu
    wiskuję że nie zlaży im na napawie błedu techn po prost olewaja poroblemy graczy

4. BA_Rock

kacperek50, Pomoc techniczna sprawdza Twoje konto za pomocą konsoli systemowej i jeśli tylko mieliby możliwość znalezienia przyczyny problemu, na pewno by to zrobili.
    Pamiętaj, że aby znaleźć przyczynę problemu, należy jak najdokładniej go opisać, podając jak najwięcej szczegółów i możliwie dokładny termin zaistnienia zdarzenia. Nie spotkałam się z przypadkiem, żeby coś samo z siebie ginęło na pojedynczych kontach. Zwykle, tak jak pisałam wcześniej, zostało gdzieś zużyte.
    PT bardzo dokładnie analizuje każde zgłoszenie i jeśli jest podejrzenie błędu w grze, jest ono zgłaszane programistom do sprawdzenia i naprawienia.
    Jeśli dysponujesz bardziej szczegółowymi danymi na temat zaistniałego problemu, kontynuuj korespondencje z Pomocą techniczną. Obserwuj też dokładnie konto i jak tylko zauważysz, że coś Ci znika, natychmiast zgłaszaj to do PT opisując wszystkie zauważone szczegóły.
    Z poziomu forum, nie mamy możliwości sprawdzenia konta, a przy tak znikomej liczbie informacji jakie podajesz na temat tego co i kiedy znika, nie jesteśmy w stanie nawet próbować zgadywać, co mogło się zdarzyć i gdzie mógł się podziać zaginiony seler, poza tym co już napisałam w pierwszej odpowiedzi, że spore jego ilości można było zużyć podczas eventu wielkanocnego.

Pamiętaj, też że zgodnie z regulaminem, na forum nie można omawiać korespondencji z PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

seler też jest składnikiem różnych paszy, i mogłeś odpalić młyn z jej produkcją, albo wystawić na targu, lub oddać do jakieś misji

jedynie może zniknąć gdy oddasz do jakieś misji czasowej, wtedy w momencie zebrania dodaje do misji, a jak jej nie zaliczysz w danym czasie to ci oddaje, jak dobrze pamiętam to w restauracja jest czasowy seler

6. BA_Rock

7. kacperek50

podawałem że żadnej paszy nie robiłem jak i bonusu oraz misji na czas,dla mnie to dziwne że PT nie potrafi znaleźć problemu,po prostu nie chce im się szukać przyczyny,bo tak im wygodnie,ja uważam to za absolutny skandal,przyjdzie czas że pożegnam tą farmę na ament,i będę miał świety spokój,dziwi mnie też skąd ty możesz wiedzieć jakie informacje dałem do PT

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2019
  8. BA_Rock

kacperek50, nie wiem jakie informacje podałeś do PT i nigdzie się do nich nie odnoszę. Napisałam wyraźnie: z poziomu forum, a co za tym idzie, odnoszę się wyłącznie do informacji jakie podałeś w swoim zapytaniu na forum. Zaś Pomoc Techniczna, zawsze dokładnie sprawdza konta w celu znalezienia przyczyny problemu, więc zarzuty pod ich adresem są bezpodstawne.

Ponieważ na forum nie znajdziemy przyczyny Twojego problemu, a dział pytań technicznych nie jest działem dyskusyjnym, temat zamykam.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.