Znikające zakupy.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 7 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

W sklepie Wikingów za gwiezdne talary w dziale inne na pierwszej stronie kupiłam Zagadkową zagrodę "Palla" 4x i na drugiej stronie też zagadkową zagrodę "Palla" 4x. Chciałam teraz postawić te zagrody okazało się, że są tylko 4 szt. Zginęły mi pozostałe 4 szt. Nadmieniam, ze przeszukałam w zwierzętach na farmie i baharamie i nigdzie nie ma. Zagadkowe drzewa są wszystkie 12 szt. które kupiłam a zwierząt 4 szt brak. jak to możliwe?

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale druga strona to jest przesunięcie z pierwszej tylko raz są do kupienia te zagrody nie dwa razy i raz zostały kupione czyli prawidłowo 4 sztuki

3. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

No właśnie proszę sobie dokładnie sprawdzić, wiem ile wydałam tych talarów.

4. agucha31

Proszę zwrócić uwagę ze wszystko od zagadkowych drzewek przesuwa sie na drugą strone aż do nawozu i kombajnu wszystko prócz 4 ostatnich nagród jest przesunięcie z 1 strony i jest do zdobycia po razie

5. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Faktycznie te nagrody przesuwają się na 2 stronę. Problem rozwiązany można temat zamknąć. Życzę miłych snów.

agucha31 lubi to.
  6. agucha31

Super że sie wyjaśniło :)

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Ewik63 skoro wszystko się wyjaśniło to zamykam.

Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.