Znikające zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rubi123455, 4 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rubi123455

rubi123455 Forumowy żółtodziób

W trakcie przebudowy pól i zagród zniknęły mi borsuki tzn. po zdjęciu ich z planszy nie pojawiły się w zagrodach do ustawienia. odświeżenie oraz wyjście i ponowne wejście do gry nie przywróciło ich. Szkoda, bo przez takie numery tracę zaufanie i chęć do dalszej zabawy, bo nie jest to przyjemne, a ja gram - bawię się dla przyjemności.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rubi123455 nie ma takiej możliwości aby podczas przebudowy zniknęły zagrody, chyba że wystąpiłby jakiś błąd wyświetlania i po czasie usunięta z pola zagroda pojawiłaby się tam ponownie.

A żeby sprawdzić co dzieje się na Twoim koncie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DDuperelek

DDuperelek Czeladnik forum

Także zgłaszam podobny problem na bahamaramie zniknęła mi zagroda dla czerwonych pand!!!Przeładowałam strona i nadal mam taki sam problem!!!

4. SMOD_Atena

DDuperelek z pozycji forum niczego nie jestem w stanie sprawdzić i tak jak napisałam wyżej, zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do PT.

rubi123455 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. DDuperelek

DDuperelek Czeladnik forum

A chcialam zawiadomić że to nie pierwszy raz bo kiedyś zaginęła mi zagroda dla wron i napisalam wtedy do pomocy technicznej i mi odpisali ze przykro im ale nic z tym nie moga zrobic. No swietnie pomogli jak nie wiem co.

6. SMOD_Atena

Jeśli PT nie jest w stanie, np... nie ma technicznych możliwości rozwiązania problemu to tym bardziej nie jestem w stanie pomóc na forum. Niemniej jednak jak gram 6-ty rok tak jeszcze nigdy nie przytrafiła mi się podobna sytuacja żeby coś zniknęło z farmy.

Napisz proszę zgłoszenie, może uda się tę sytuację wyjaśnić.

7. olesyya

olesyya Okazjonalny autor

Nie wiem jak to jest z pandami(nie mam wyspy),ale borsuka łatwo jest przeoczyć.Zagroda jest jako jama borsuka.Pozdrawiam

8. hania66

hania66 Półbóstwo forum

Dzien dobry
    Teraz to juz jestem bardzo zła i musze gdzies to napisac bo znikajace itemy z pnacza ktore mam a na szaro pojawiaja sie to juz mnie zezłościlo, ale jak znikneły zagrody z pola które zdjełam i nie mam ich tam gdzie powinny byc to powiem ze to wielka przesada. tak Dzien błedów to była normalka ale teraz czym dłuzej gram tym zastanawiam sie ze minuta to podstawa aby farma sypała sie.
    Pomoc Techniczna dziekuje nie skorzystam brak profesjonalizmu jednym słowem brzmi tak oj oj sory taki mamy klimat.

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Na forum nie mamy możliwości sprawdzenia i odpowiedzenia na pytanie co stało się z elementami z Waszych kont. Jedyną opcją jest tu kontakt z PT. Jeśli będą możliwości, to na pewno powiemy co się stało. Z kart niestety wróżyć nie umiemy ;) mamy tylko dane z konsoli systemowej.
    Miłego dnia życzę.
    Czy są jeszcze pytania w temacie kontaktu z PT?

10. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.