Znikające złote banany!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .farmerka50., 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .farmerka50.

.farmerka50. Forumowy żółtodziób

Nie wiem co się dzieje znikają moje banany złote zamiast na plus to na minus od jakiegoś czasu ,proszę o zweryfikowanie mojego konta ......dziękuje

ostrzegacz lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zweryfikować stan złotych bananów może jedynie Pomoc Techniczna, w związku z tym zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.
    A tutaj proszę zapoznaj się jeszcze z Oficjalnymi Ogłoszeniami na ten temat : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

ostrzegacz lubi to.
  3. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

jakis czas temu był bład kóry przypisał złote banany jeżeli je wykorzystałaś to teraz Ci je odpisano czyli masz na minusie. Nie można wykorzystywać błedów w grze. Ja też miałam 5 szt nagle widzę mam ponad sto ale przecież logicznie myśląc wiem że nie robiłam żadnych misji gdzie te banany można zdobyć i niektórzy mowią "myślałam że to bonus" więc wykorzystałam. No ludzie 100 bananów w prezencie? A później ola boga mam na minusie

Anetta41 lubi to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@.farmerka50.

Witaj,

Twój post jest pusty, to znaczy zawiera tylko cytat twojej wypowiedzi. Użyj proszę opcji edytuj aby dopisać treści :)
    Zapoznaj się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć, jeżeli jest taka konieczność --->Wątek do ćwiczeń

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

.farmerka50. Twój post zawierający sam cytat usunąłem.

Czy na swój problem otrzymałaś satysfakcjonującą odpowiedź ? Czy chciałabyś zapytać o coś jeszcze ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie miała dalszych pytań więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.