Znikające XXL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stefanek50, 5 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefanek50

stefanek50 Czeladnik forum

Dzień dobry. Kiedys słyszałam ale nie bardzo jestem tego pewna ze nie ma byc juz drzewek XXL jak jajeczne cukrowe chyba itp z tajemniczych sadzonek. W zwiazku z tym ze był event postanowiłam zakupic jedno drzewko na wyspe i jedno na farmie. Otóż jakie było moje zdziwnienie pozytywne bardzo i stwierdziłam ze musiałam kiedys cos zle zrozumiec bo wyrosło mi XXL drzewko jajeczne. Dzisiaj z rana wchodze na farme a z drzewka XXL jest zwykłe drzewko jajeczne.... I co z tym teraz? Prosze o odpowiedz jak odzyskac to drzewko bo to jest oszustwo

2. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

A ja nie mogę na wyspie postawić xl granatowca a podstawy mam 3 o co chodzi

3. stefanek50

stefanek50 Czeladnik forum

przelogowałam się i drzewko się znalazło więc sprawa nie aktualna można zamknąć

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki, a jak to nie pomoże to skontaktuj się z pomocą techniczną.

A skoro problem autorki się rozwiązał to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.