Znikające uprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gofilas, 18 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gofilas

gofilas Forumowy żółtodziób

Witam. Kontaktowałam się już kiedyś w sprawie znikających upraw na mojej farmie. Dostałam odpowiedź, abym napisała w momencie bycia zalogowaną. Proszę o pomoc do kogo mam się zgłosić, aby sprawdzić nadal pojawiający się problem. Po zasianiu całego pola i wylogowaniu się z gry po jakimś czasie po ponownym zalogowaniu uprawy znikają z mojego pola, zabierając tym samym nasiona, a zostawiając puste pola upraw.

pozdrawiam,

Gosia/gofilas

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj

Twój temat przeniosłam do odpowiedniego działu i zmieniłam zapytanie, żeby było wiadomo, czego dotyczy.

Na początek zastosuj sie do wskazówek z Poradnika >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

Gdy te czynności nie pomogą napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy moge Ci jeszcze jakos pomóc?

3. gofilas

Dziękuję, sprawdzę czy zadziała. Czy w razie potrzeby będę mogła powrócić do tego wątku, aby skorzystać z pomocy technicznej

4. MOD_Zła

Do Pomocy Technicznej musisz napisać z poziomu gry według Poradnika, do którego link podałam wyżej (na zielono jest, wystarczy kliknąć).
    Z poziomu forum nie jestem w stanie Ci pomóc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. gofilas

Dziękuję, to wszystko,

Pozdrawiam,

6. MOD_Zła

Proszę bardzo i również pozdrawiam.
    Skoro to wszystko, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.