Znikające uprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danuta36, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danuta36

danuta36 Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie , nie wiem gdzie napisać temat dotyczący znikających upraw, które miałam wczoraj, tzn. np. kukurydza której było ponad 4000 a dziś po włączeniu gry jest zaledwie 450 szt. Czy jest to jakaś awaria w systemie gry? Proszę o pomoc gdyż zniknęło mi troszkę moich upraw. Jeśli ten wątek nie jest do tego działu to proszę moda o przeniesienie i o odpowiedź dlaczego tak się dzieje? Pozdrawiam, Danuta36.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj,Twój post przeniosłam do właściwego działu.A co do Twojego problemu,to nie mamy żadnych informacji o występującej awarii w grze.Jeśli Tobie nie zgadza się stan Twoich upraw,to na początek zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<< Koniecznie pamiętaj o ciasteczkach flashowych.Jeśli standardowe czynności niczego nie zmienią,to napisz proszę w tej sprawie zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.Z pozycji forum nie mamy takich możliwości.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyjaśnione, dalszych pytań brak, Gracz skierowany do PT, więc zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.