Znikające punkty!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avir, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avir

avir Czeladnik forum

To nie tyle pytanie, ile prośba do innych graczy, by sprawdzili, czy na ich farmach dzisiaj też nie znikają punkty. U mnie od rana punkty, zamiast być dopisywane, są odejmowane :( Dotyczy to Pnącza, pól, zagród...
    Zgłosiłam to już do PT, ale może są osoby, które też mają ten sam problem i go nie zauważyły. Ja zauważyłam to przypadkiem, jest duża szansa, że gdyby nie wyjątkowa sytuacja, to bym się wcale nie zorientowała!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może nie zwróciłaś uwagi,ale w chmurce są 2 "liczniki"-jeden pokazuje ile masz już zdobytych PD,a drugi ile PD brakuje Ci do następnego poziomu i na tym drugim po zbiorach PD ubywa,ale tak przecież powinno być.Zwróć proszę na to uwagę.
    Skoro napisałaś już do PT,to tam na pewno sprawa się wyjaśni i otrzymasz z PT odpowiedź.

A w związku z tym,że dział Pytań technicznych nie jest działem dyskusyjnym i Gracze nie mogą tutaj dyskutować, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.