Znikające Prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Farmeria., 31 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam z Rana

Mam pytanko, a właściwie stwierdzenie, rano dostałem od sąsiada Zieloną Matatę, informacja o prezencie była, w histori jest że jest, a w stodole ni ma :) odświeżanie strony nie zmienia stanu stodoły.

Nie piszę tego dlatego, że domagam się zwrotu drogocennego towaru, i szkoda nawet pisać do PT, tylko niech ktoś się tym zainteresuje, bo jak raz znikło, to może to stać się codziennościa, zresztą nie wiem czy wszystkie inne prezenty docierają, bo człowiek nie sprawdza, i czy to był tylko jednostkowy przypadek, czy może do innych graczy też nie wszystko dociera.

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Wiesz żebyśmy mogli to zgłosić, byśmy musieli sprawdzić dlaczego nie dopisało, więc proszę, abyś napisał do Pomocy technicznej.

3. .Farmeria.

Jak będzie taka potrzeba to napiszę, ale nie jestem biednym farmerem i nie poniosłem super straty, chcę tym postem zwrócić uwagę czy to był odosobniony przypadek, czy może innym farmerom też coś ginie, bo jeśli tak, to jest jakiś błąd w grze, którym trzeba się zając. i wtedy napisze do PT i niech sprawdzają, bo jeśli tylko ja tak miałem to szkoda zawracać głowę PT w weekend.

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie widziałam żeby na forum ktoś coś takiego zgłaszał.

5. .Farmeria.

To jeśli można, proszę na razie nie zamykać wątku, a jak nikt nic nie zgłosi, to znaczy że to był odosobniony przypadek

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ok, poczekamy z zamknięciem :)

Od 3 dni nikt nie zgłosił podobnego problemu-kłódeczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.