Znikające milony SG i miliardy PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Farmeria., 26 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Świątecznie

Wczoraj rano zauważyłem znikające dziesiątki milionów SG i miliardy PD, ze trzy razy na dzień pokaże dobrą wartość, ale tylko na chwilę, w 99% czsu gry pokazuje stan SG i PD sprzed dwóch dni.

Proszę o informację czy to już na stałe wkroczyła inflacja na farmę, czy tylko chwilowo ?

Bo jeśli na stałe, to szkoda czasu na grę, do PT napisałem.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj .Farmeria.

To chwilowe problemy z wyświetlaniem, nic nie znika a jedynie wyświetla się nieprawidłowo. Jest to już zgłoszone >KLIK< i od kilku dni dział techniczny się tym zajmuje ale jak widać rozwiązanie nie jest takie proste. Prosimy o cierpliwość.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

To znaczy że niby co, na czas naprawy błędów, a naprawa trwa od 14 grudnia, jak mówił Jastrząb mam se kupić psa i kota żeby mi nie było smuto.

Dobra dokupie se psa bo kota mam.

Można zamykać.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak już to może lepiej wziąć ze schroniska tego psa, tam tyle tych bidnych bidulków jest ;)

A skoro można to temat zamykam, pozdrawiam i spokojnego, świątecznego dnia życzę.

.Farmeria. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.