znikające mapy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WIKON, 6 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WIKON

WIKON Forumowy żółtodziób

próbowałm dziś dodać do zadania kilka map,lecz one nie chciały się zatwierdzić w zadaniu ,po przelogowaniu straciłem swoje mapy ,a zadanie nie jest nawet zaczęte .
    próbowałem zakończyć także w innym zadaniu kilka zwierzaków ,one też się nie zatwierdziły lecz narazie nie znikneły.

2. Pientaszek6

Pientaszek6 Okazjonalny autor

moj problem jest taki sam-zniknely mi 24 szt map z 5 zadania eventowego.prosze o pomoc.

3. amebka21

amebka21 Forumowy żółtodziób

mam podobny problem-od kilku minut usiłuje dostarczyć mapy do zadania i ich za nic nie chce zaliczyć-przelogowania,czyszczenia nic nie dają

4. elzunia_r

elzunia_r Forumowy żółtodziób

problem się powtarza moje mapy też zniknęly

5. jolap82

jolap82 Forumowy żółtodziób

Mam to samo, nie można dodać i znikają

6. amebka21

amebka21 Forumowy żółtodziób

i na dodatek u mnie po kolejnym przelogowaniu tez znikneły!!!
    miałam 20,chciałam dodac 8,nie dość że nie dodało do zadania to jeszcze zostały mi tylko 4>:(

7. marcinn777

marcinn777 Forumowy żółtodziób

Od rana taki psikus :( mi znikają kompasy :(

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Problem został już zgłoszony i trwają prace nad rozwiązaniem. Prosimy o cierpliwość.

marcinn777 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.