znikające kupony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mery-lu1, 23 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mery-lu1

mery-lu1 Forumowy żółtodziób

Robiąc zadanie korzystając z Bonusa zniknęły mi Kupony na ciasto. Czy to tak powinno działać?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mery-lu1 cytat z poradnika:
    "Wykorzystać możemy sam kupon na ciasto lub w połączeniu z bonusem na ciasto. W zależności od tego zyskujemy inny czas na zapamiętanie i wykonanie zadania. Najpierw do zapamiętania będzie 1 ciasto, następnie 2, a w końcowym etapie 3."
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. mery-lu1

Dziekuje za odpowiedz. Ale mam jeszcze jedno pytanie, tak jak poprzednik pisał w czasie wykonywania zadania znikają kolejne etapy strojenia ciasta. Pisałam do działu technicznego ale nie dostałam odpowiedzi. Bo na prawdę straciłam w ten sposób już z 8 kuponów albo i więcej.

Przed chwila chciałam znowu zrobić zadanie i po raz kolejny zrobiony do połowy be jeden z tortów nie dało sie przystroić bo kolejne etapy strojenia zniknęły

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lipca 2017
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mery-lu1 piszesz w dwóch wątkach i o różnych problemach, a skoro tak się u Ciebie dzieje, to może spróbuj sprawdzić jak gra działa na innej przeglądarce lub zastosuj standardowe czynności z tych poradników: Gdy gra nie działa - poradnik, Reinstalacja Adobe Flash Playera.
    Z tego co pisałaś w innym wątku to zgłosiłaś problem do Pomocy technicznej, czekaj zatem na odpowiedź i kontynuuj korespondencję lub ponów zgłoszenie. Z pozycji forum nie sprawdzimy Twojego konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. mery-lu1

Nie dziękuje miło dnia

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.