znikające kupony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kiforek, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kiforek

kiforek Forumowy żółtodziób

witam pisze w sprawie znikających kuponów na kombajn przed chwila włączyłem 1 kupon na 3 godziny a miałem 3 kupony i od razu znikły mi wszystkie!!!! to już 3 raz jak tak mi się zrobiło pisałem za każdym razem i odpowiedz ciągle jest ta sama przykro nam ale nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić zatem się pytam kto jest w stanie sprawdzić co jest nie tak z tymi kuponami ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Mnie się to jeszcze nigdy nie zdarzyło, żeby zostało zużytych kilka kuponów jednorazowo. Może źle spojrzałeś i działanie pomocników 3 h odczytałeś jako 3 kupony. Innego wytłumaczenia nie widzę, nikt też nigdy nie zgłaszał takich problemów.
    Niestety nie wszytko da się sprawdzić i jeśli PT nie ma takiej możliwości, to na forum tym bardziej niczego nie sprawdzimy.
    Przykro mi bardzo, ale nie jestem w stanie Ci pomóc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kiforek

kiforek Forumowy żółtodziób

nie nic źle nie odczytałem gram już 6 lat i to już 3 raz mnie spotkało
    :mad:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie denerwuj się, to niczego nie zmieni ani w niczym nikomu nie pomoże. Jesteś jedynym Graczem, który zgłasza taki problem, więc wybacz, ale nie widzę innego wytłumaczenia. Być może zużyłeś więcej niż jeden, ale tutaj tak jak pisałam, nie sprawdzę Twojego konta. Zapraszam w związku z tym do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie dokładnie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nowe pytania nie pojawiły się, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.