Znikające jajko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Icon, 6 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Icon

Icon Młodszy ekspert

Dostałam jajko, ale po otwarciu znikło. Nie dostałam nagrody a królik nie został dopisany do wyświetlanego na Farmie paska. Jak mam odzyskać moją nagrodę?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może się zaloguj do gry ponownie i sprawdź czy królik został dopisany do paska postępu eventu.

3. Icon

Icon Młodszy ekspert

Przelogowalam się, Królik został dopisany. Dostałam Cudowne pnącze, bo był to 100 królik ale nie dostałam nagrody. Czy oprócz pnącza jest jeszcze jakaś nagroda za 100 jajko?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Za setnego obdarowanego królika dostajemy rząd cudownego pnącza plus nagrodę z jajka. Nagroda z jajka na pewno została dopisana, a jeśli się nie wyświetliła, to pojawił się być może chwilowy błąd wyświetlania.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 kwietnia 2015
  5. Icon

Icon Młodszy ekspert

Niestety, informacja o błędzie nie wyświetliła się. Nie wiem czy nagroda została dopisana...

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

A spróbuj się proszę wylogować z gry i zalogować ponownie i zajrzyj na pasek postępu zadania eventowego. Daj znać czy event masz już zakończony. :)

7. Od dłuższego czasu autor nie udziela się na forum więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.