"Znikające" itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iwka1, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iwka1

Iwka1 Forumowy żółtodziób

Pytanie Swoje kieruje do graczy.... Chodzi mi o taką sytuację. Miałam (jestem pewna na 99,9 %) item Chatka Ptasia Skała, plus wszystkie inne po dwa lub nawet po trzy. Brakowało mi tylko jedyni Plażowej chatki , więc nie wstawiałem ich do Rzędu. Czy jest to możliwe, lub może komuś się przydarzyło, że jeden z itemów znikł ( wystawiony na polu lub z inwentarza). Ów item jest chyba jednym z pierwszych który był do zdobycia i może podczas jednej z aktualizacji (zakończenie możliwości zdobycia tego itemu) wkradł się jakiś błąd. Wszak jestem tylko człowiekiem lecz wydaje mi się że pamięć mam dość dobrą..... Nie muszę chyba pisać że dziś (po kilku tygodniach ciągłych prób ) udało się mi trafić wyczekiwaną chatkę.... Czy jest jakiś proces weryfikacji mego problemu????

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Raczej mało prawdopodobne zeby item sie ulotnił No ale wszystko może sie wydarzyć Z forum to raczej nikt Ci nie pomoże Nikt też tego nie sprawdzi Napisz do PT opisz tam dokładnie problem i o jaki item chodzi

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Iwka1 a wpisywałaś w wyszukiwarce Inwentarza nazwę itemu czyli nie Chatka tylko Latarnia Ptasia skała? Jeśli to o ten item właśnie Ci chodzi i nie masz nigdzie wystawionego, to spróbuj proszę wpisać nazwę lub część nazwy w okienku wyszukiwarki:

lat.jpg

Jeśli jednak nie odnajdziesz itemu to jak wyżej napisała agucha31 (dziękuję za pomoc), napisz proszę zgłoszenie do PT, tutaj znajdziesz poradnik jak wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

Dodam jeszcze, że pierwszym itemem z kolekcji był:

Zamek Ptasia Skała

A całą kolekcję znajdziesz tutaj: >>klik<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Iwka1

Iwka1 Forumowy żółtodziób

Chodzi o item Chatka Ptasia SKała, taka mała czerwona budka..... Może jakieś wieści na temat ewentualnej wymiany przy GT lub promocyjnej możliwości zakupu????

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Iwka to miałas ten item i Ci go wcieło czy dopiero chcesz zdobyć bo teraz juz nic nie rozumiem skoro pytasz o możliwość zdobycia go. Co do zdobycia podczas gt to do tej pory takiej możliwości nie było i raczej sie nie zapowiada zeby była

6. SMOD_Atena

Niestety z wymian te itemy są wykluczone, jeśli już to być może pojawi się wyprzedaż itemów z koła fortuny za floreny, ale na chwilę obecną żadnych informacji na ten temat nie mamy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 raz jeszcze dziękuję za pomoc.

7. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.