Znikające gęsi?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasilka47, 8 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasilka47

kasilka47 Czeladnik forum

Mam pewien problem i chciałabym się dowiedzieć czy takie sytuacje miały już miejsce w tej grze. Kiedyś zakupiłam 5 zagród gęsi plus 5 zagród gęsi żółtej. Teraz dostałam na fabrykę walizek II pomarańczową. Postawiłam sobie fabrykę i przydałoby się postawić zagrody dla gęsi aby być na na plusie z produkcją gęsi dla fabryki i mnie zaskoczenie pokonało. Mam 5 tylko gęsi żółte w inwentarzu. Gdzie się podziały moje zagrody podstawowe? Musiałam je mieć bo mam prawie 300 gęsi w magazynie wiec coś je produkowało. Oczywiście stać mnie na zakup nowych zagród gęsi ale jednak to chyba jakiś błąd gry skoro mi je zabrano.
    Mała poprawka. Odnalazłam 2 zagrody pomarańczowe na farmie. Liczba zaginionych farm 3 sztuki

2. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Może umieściłaś zagrody w menażerii lub ustawiłaś na innym polu? Sprawdź także w inwentarzu za pomocą opcji "Szukaj", znajdującej się w prawym górnym rogu okienka:
    Jeśli nie wymieniłaś ich także w evencie G&T, to los Twoich zagród może sprawdzić jedynie Pomoc Techniczna. Informację jak się z nią skontaktować, znajdziesz w tym poradniku: >>klik<<.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kasilka47 niemożliwe aby zabrano jakieś zagrody. Być może oddałaś w minievencie: Ekspres "San Gigantica". Jeśli jednak coś się nie zgadza to zapraszam ze zgłoszeniem, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Ciasteczkowa♥ dzięki bardzo za pomoc.

4. kasilka47

kasilka47 Czeladnik forum

nigdzie nic nie oddawałam to pewne:) Opcja szukaj odnajduje tylko zagroda gęś żółta 5 sztuk. Jak kupowałam zagrody (wszystkie) to do każdej po równo zawsze ulepszenie. czyli skoro mam 5 żółtych to powinnam mieć 5 zwykłych. Jednak mam dwie pomarańczowe to zapewne musiałam te dwie nałożyć na dwie podstawowe wiec dalej nie mogę doliczyć się 3 brakujących. Zastanawiałam się jeszcze nad tym czy przypadkiem tych żółtych zagród nie dostałam w nagrodę, ale to raczej nie możliwe że aż 3? :) Rozumiem, że wszystko jest możliwe i pamięć może zawodzić ale dla mnie to bardzo dziwna sprawa. Bo tak z sensem podchodząc do tematu na co komu 5 ulepszeń skoro ma tylko dwie podstawowe a tym bardziej iż te zagrody nie są takie drogie. Napisze w pomocy technicznej. Jestem pewna ze takie rzeczy można sprawdzić. Oczywiście nie mam zamiaru się kłócić czy marudzić o 3 śmieszne zagrody ale dla własnego spokoju warto to sprawdzić. To tylko gra, dobra zabawa i niech taką pozostanie :):):) Już pytań nie mam. Można zamknąć i dziękuję za pomoc :):)

5. monia1125

monia1125 Hrabia forum

kasilka47, co do 3 ulepszeń żółtych - mi często różne żółte wpadają z koła fortuny.. ze zwykłych wejściówek..
    Jak się zagapię i nie stawiam zagród to czasem się okazuje, że mam naście żółtych ulepszeń a podstawy tylko kilka.
    To tak w drodze wyjaśnienia możliwości zdobycia. :)

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2020
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Monia dzięki za pomoc .

A skoro Autorka wysłała zgłoszenie do PT to sprawa zapewne się wyjaśni. Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.