Znikające floreny.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakacper78, 22 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Witam mam pytanie odnośnie florenów nic nie kupowałem za Floreny żadnych tajemniczości czy innych itemów czy jakiego pnącza tu wyparowało ponad 300 :mad:A tak poza ty nie wysyłałem nikomu ze znajomych obrączek a tu nagle dziś dostaję że ktoś przyjął zaślubiny to chyba jakiś żart i to nieśmieszny >:(

Ostatnie edytowanie: 22 września 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj jakacper78.
    Floreny tak same z siebie nie mają prawa zniknąć i nie znikają. Jeśli ich ubyło to daję głowę, że coś zostało kupione a przed każdym zakupem pojawia się okienko pop-up z zapytaniem czy na pewno chcesz tego zakupu dokonać, jeśli potwierdzisz to zakup będzie dokonany, a jeśli odrzucisz to okienko się zamknie i zakupu nie będzie.
    Jeżeli jesteś pewien, że żadnego zakupu nie dokonałeś to zalecam jak najszybszą zmianę hasła. Wskazówki znajdziesz tutaj: Zmiana hasła.
    Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT, tam mamy narzędzia aby sprawdzić dokładnie kiedy i na co floreny zostały wydane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

ja miałem ostatnio taką samą przykrą sytuację, tyle, że ja właśnie zakupiłem obrączki...w zasadzie nieświadomie, myśląc, że wysyłam znajomej prezent:cry: okazało się co innego i 300 florenów poszło od tak...:oops:

4. SMOD_Atena

kondzio0101339 przykro mi ale tak właśnie przez pośpiech lub nieuwagę może się zdarzyć i przy wysyłaniu prezentów czy zbieraniu bonusów z rzędu chmur, jak i przy innych czynnościach, zawsze zanim coś potwierdzimy to powinniśmy przeczytać co też mamy potwierdzić.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

kondzio0101339 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.