znikające drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szklanapulapka, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szklanapulapka

szklanapulapka Czeladnik forum

Witam! Dlaczego kombajn oczyszczając farmy z zagród, może pozostawić te, które jeszcze są w trakcie produkcji, a drzewa zbiera wszystkie, nawet te, których owoce są jeszcze niedojrzałe?

mrowkolef, wspolnypokoj oraz nela118 lubią to.
  2. nela118

nela118 Czeladnik forum

totalny bałagan :( :(

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, gdyż nie wiem co kierowało twórcami gry. Jednak po prostu zostało to tak ustawione. Osobiście podejrzewam, że rozchodzi się o możliwość straty super paszy w przypadku zagrody. Oczywiście, są to moje przypuszczenia, gdyż nie wiemy co kieruję twórcami gry.

W dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów(po kliknięciu zostaniemy przeniesieni do odpowiedniego działu), możesz zamieścić swój pomysł na usprawnienie gry .

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się, wiec temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.