Znikająca woda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Grażyna55, 28 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Dlaczego na wyspie znika mi woda ze zbiornika , po opróżnieniu beczek z wodą na wyspie pokazuje że mam 40 jednostek wody w zbiorniku wystarczy że napoję jednego zwierzaka i zbiornik jest pusty , tak się dzieje od wczoraj :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<. Pamiętaj proszę o ciasteczkach flashowych i o sprawdzeniu czy wtyczka Adobe Flash Player jest aktualna. Proponuję też sprawdzić jak to wygląda na innej przeglądarce, polecam Mozillę.
    Napisz proszę czy problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Zastosowałam się do poradnika , teraz czekam aż się beczki wypełnią i dopiero sprawdzę czy pomogło , na razie dziękuję za odpowiedź i , mam nadzieję , dobre rady miłej niedzieli życzę :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłej niedzieli życzę i temat zamykam.
    A w razie kiedy ten sam problem pojawi się ponownie i standardowe czynności nie przyniosą pozytywnych rezultatów, to napisz proszę do Pomoc Technicznej : >>>klik<<<

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.