znikająca woda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 55nikita, 10 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 55nikita

55nikita Czeladnik forum

Od jakiegoś czasu obserwuję znikającą wodę z baniaka do podlewania. Znaczy się napełniam do pełna, przechodzę na inną łąkę i już znikło kilka litrów wody. Albo napełniam do pełna pożera sianogrosze i pisze że powiedzmy 100 litrów kupiłam , a dopełnia do 98 , 97 litrów. Ktoś tak jeszcze ma ? Czy to jakiś błąd w grze czy co ? Dodam że często przelogowuję i czyszczę ciasteczka i problem się pojawia .

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

jak podlewasz uprawy , nawadniasz zagrody , to musi minać troszke czasu , az odliczy wode z baniaka,
    w tym czasie gdy odlicza wode, ty napełniasz baniak ,
    po przejsciu na inna łake okazuje sie że wody brakuje z 2, 3 jednostki,
    spróbuj najpierw przejśc na inną łąke , i wtedy dopiero napełniac baniak,
    podejrzewam że kłopot zniknie :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  3. GRZECZNYCHŁOPIEC dziękuję za pomoc :)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ???

4. nikita5555

nikita5555 Czeladnik forum

To nic nie dało GRZECZNYCHŁOPCZE. Loguję się bez podlewania i tankuję. Dalej nie podlewam i przechodzę na inną łąkę i dalej brakuję.....

5. Proszę więc napisać do pomocy technicznej, konto zostanie sprawdzone.

6. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

No trudno, myślałem że to może o to chodzi,
    chciałem tylko pomóc
    sorki

:(

7. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Najczęściej jest to wina serwera i dzieje się tak przy ręcznym podlewaniu (przynajmniej tak u mnie jest) tzw. szybkim. Po prostu serwer "nie wyrabia" i przez to zużywam więcej trochę wody niż mam i jak dopełniam baniak to po chwili odejmuje mi kilka sztuk, które się zużyło. Najczęściej odczekuję chwilę i napełniam baniak wodą - wtedy mi nie odejmuje. Może to jest powód twojego problemu???
    Pozdrawiam :)))

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

9. Wyjaśnione, link do podobnego wątku gdzie szczegółowo wyjaśniono tą sytuację podano więc jeżeli autorka ma jeszcze jakieś wątpliwości zapraszam do Pomocy Technicznej a tutaj zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.