Znikająca woda c.d.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Grażyna55, 29 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Witam , w dalszym ciągu mam problem ze znikającą wodą ze zbiornika na wyspie , po opróżnieniu beczek i napojeniu choćby jednego zwierzaka wszystka woda pochodząca z beczek znika , wszystkie rady udzielone przez moderatora nie przyniosły rezultatu , również rady od pomocy technicznej nie pomogły pomimo że się do nich dostosowałam , już nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby wszystko wróciło do normy . Przypomnę że dzieje się tak tylko na wyspie i trwa to od trzech dni:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbuj może jeszcze zalogować się do gry z innej przeglądarki (polecam Mozillę) i/lub usuń zbiorniki do paska i wystaw je ponownie. Niestety nie wiem co jeszcze mogłabym Ci doradzić, ponieważ nie spotkałam się jeszcze z podobnym problemem.
    A jeśli napisałaś już do Pomocy Technicznej, to kontynuuj proszę korespondencję korzystając z opcji "Odpowiedz" w otrzymanej z PT wiadomości. Jeśli PT nie będzie w stanie znaleźć przyczyny problemu, to ja z pozycji forum tym bardziej nie mam możliwości sprawdzenia co dzieje się na Twoim koncie.

3. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Dzięki za odpowiedź , jestem na Mozilli , po prostu zlikwiduję beczki na wyspie , pozdrawiam i życzę miłego popołudnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i miłego popołudnia życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.