Znikająca roślina eventowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marysia80, 4 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marysia80

Marysia80 Forumowy żółtodziób

Zebrałam właśnie papirus z bahamy i dzikiej łąki czyli 3 pola w sumie. Wchodzę do młyna dokończyć kręcenie map do eventu, a stan papirusu w stodole wynosi 5 szt.
    Jeśli to spóźniony żart primaparilisowy to dość kiepski :mad:
    Ktoś też ma tak dowcipną sytuację polową?
    Gdzie się podziały zbiory? Znów mam rozsiewać te 5 szt jak na początku?

Żeby nie było- wielokrotne przelogowywanie i odciasteczkowanie nie pomaga - 5szt siedzi w stodole :/

ostrzegacz lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum nie do sprawdzenia. Zapraszam do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Marysia80

Marysia80 Forumowy żółtodziób

Nie mam, ale z innego działu wiem, że nie tylko problem mnie dotknął więc może szkoda zamknąć topik jako drogę komunikacji dot. konkretnej sprawy niech inni też napiszą co tam u nich, bo aż jestem organicznie ciekawa :sleepy:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czytałam wpisy w rozmowach o evencie, o ile się nie mylę to oprócz Ciebie pisały o znikającym papirusie 2 osoby, które również zapraszam do PT. W takich sprawach na forum nie sprawdzimy kont i niczego nie rozwiążemy, dlatego też zapraszam ze zgłoszeniem do PT, a ten wątek zamykam.

Edycja :

Nie ma już potrzeby zgłaszania do PT, problem został przekazany do odpowiedniego działu : >>>klik<<<.

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.