znikająca pasza z magazynu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -troll-, 19 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Ilość paszy na Bahamie zmniejszyła mi się około dziesięciokrotnie u każdego zwierzaka od wczoraj, co się dzieje ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-troll- pasza z pewnością nie zniknęła a obecnie są nadal różnego rodzaju błędy wyświetlania i czekamy na naprawę, zajrzyj proszę do ogłoszeń: Błędy w grze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

u mnie na zmiane znikaja floreny i sg znikaja i pojawiaja sie trudno cokolwiek zrobic juz tak od tygodnia najczesciej jak przechodze do doliny szarotek

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

teresa3000 te problemy są znane i pracują nad ich usunięciem tak jak jest napisane w podanych wyżej ogłoszeniach. Musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać na ich usunięcie.

-troll- czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Dziękuję, nie mam. Rozumiem, że pasza powróci za dzień lub dwa ? wczoraj nie naliczyło mi punktów za zbiory. No wyjściu z alpejskich terenów dźwięk znika. Coś dużo tych błędów, stanowczo za dużo.

hlnrys lubi to.
  6. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

nie dzieki za odpowiedz

7. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Pytań brak. Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.