Znikają przeciery dla cielaków i źrebaków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Emil0110, 23 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Emil0110

Emil0110 Czeladnik forum

Witam. Nastawiłam młyn na przeciery a dziś w spiżarni tylko jeden rodzaj, ostatni robiony, choć marchewkowy robił się najwcześniej i powinien być już do wrzucenia.W spiżarni zero. Co z tym zrobić?

kotwbutach. i ross2 lubią to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A patrzyłaś w młynie czy coś się nie robi? Zobacz również czy do spółdzielni nie oddane jest to przypadkiem.

3. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

mam ten sam problem ,nastawiłam w młynie 125 sztuk puree z marchewki,młyn się kręci,a puree 0 sztuk,nie ma nawet w spółdzielni.....co się dzieję???czy ktoś też ma taki problem???????

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

pasza w stodole pojawia się dopiero, gdy ostatnia sztuka z cyklu się zrobi.

5. Emil0110

Emil0110 Czeladnik forum

Ale ostatnia sztuka się zrobiła teoretycznie w nocy, młyn przeskoczył na następny mus a pierwszego nadal nie ma. UFO zjadło. Może to podwójny ewent z UFO? Spółdzielni też nikt nie zaczynał.

6. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Ja rano obstawiłam wszystkie młyny, a teraz widzę 2 puste sloty na wyspie? A czy towar zwróciło to nie mam pojęcia.:(:cry:

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755,dziękuję za pomoc.

Emil0110, w stodole nie znajdziesz tych papek,musów,przecierów czy puree w zakładce z paszami.Znajdziesz je w zakładce "Inne".Jeśli zostały wyprodukowane powinny być również widoczne po wejściu do zadania eventowego.Czy tam patrzyłeś i również tam ich nie ma ?

fankaromka
    Przypominam,że aby eventowe papki,itd...mogły zostać oddane do zadania musi zostać zakończona produkcja w poszczególnych slotach w młynie,czyli np...nastawiona ilość 144 puree z marchewki musi zostać zakończona w 100% i dopiero wtedy można zacząć oddawać puree do zadań.

babsi6343,w młynie na farmie również masz puste sloty i nastawiona pasza się nie produkuje?

kotwbutach. lubi to.
  8. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

w moim młynie to samo, mieli się bez efektu

kotwbutach. lubi to.
  9. SMOD_Atena

zoafi, czy produkcja w młynie się zakończyła ?
    W poradniku MŁYN między innymi czytamy :

UWAGA: Młyn udostępnia wyprodukowane przedmioty tylko po zakończeniu całego cyklu produkcyjnego w danym slocie.

kotwbutach. lubi to.
  10. Emil0110

Emil0110 Czeladnik forum

:mad:W STODOLE W ZAKŁADCE INNE znalazłabym, gdyby było. Także przy wejściu do spółdzielni. Więc chyba mam żywy młyn i mi zjada albo na podatki poszło>:(. Na razie pozdrawiam, idę pracować w realu . Wieczorem zajrzę.;)
    P.S. zapomniałam dodać, że w młynie tam gdzie się zaczyna produkcję też papki marchwianej niet...:cry:

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2015
  11. SMOD_Atena

Emil0110,w takim razie napisz proszę w tej sprawie do PT :>>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa wyprodukowanych,zaginionych przecierów się wyjaśni.Z pozycji forum nie mamy takich możliwości.
    Również pozdrawiam i miłej pracy życzę.

kotwbutach. lubi to.
  12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Gracze w razie potrzeby zostali przekierowani do PT, w związku z czym tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.