znikają mi towary z własnego targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kacper_Paprotny, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kacper_Paprotny

Kacper_Paprotny Forumowy żółtodziób

Farmer: ID: 23475625 wystawiłem na sprzedaż pszczołę strażniczkę, zniknęła mi z mego targu a kasa się za nią nie pojawiła na koncie, dodam że była droga, zdarzenie miało dnia 21.04.2015, tak też się dzieje z innymi przedmiotami z mego targu znikają a kasy za nie nie ma czy jest jakiś błąd w grze???

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

po siedmiu dniach nie sprzedany towar wraca do stodoly,,sprawdz moze strazniczka tez sie tam znajduje:)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kacper_Paprotny, możliwe że jest tak jak napisał -norbijas-, sprawdź proszę czy produkty które "zniknęły" z targu nie wróciły do stodoły. Mówi o tym poradnik Targ: "PAMIĘTAJMY, że po tygodniu towar z targu wraca do stodoły, a prowizja przepada."
    Napisz proszę czy pszczoła strażniczka, ewentualnie inne produkty się znalazły :)

-norbijas-, dziękuję za pomoc :)

4. Kacper_Paprotny

Kacper_Paprotny Forumowy żółtodziób

tak właśnie zerknąłem na stodołę i tam ona właśnie wróciła dzięki za pomoc :)

5. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Z całym szacunkiem dla mówców w tym wątku , ale czytam tu jakieś niedorzeczności.-norbijas- i MOD Wadera piszecie ,że po 7 dniach towar z targu wraca do stodoły. To oczywiste. Ale Kacper_Paprotny pisze że wystawił towar 21.04 i Wy to powielacie tłumacząc jakie moga byc przyczyny. Dzisuaj jest dopiero.....................23. 04 , więc jak można dwać takie rady, aby sprawdzić w stodole. I sam założyciel wątku albo pomylił daty , albo mu się wydawało tylko że towar wystawił skoro odnalazł go w stodole po 2 dniach od wystawienia. A może wycofał ofertę z targu ?xD Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tomasz-nadmorski, według mnie to 21.04. to data zniknięcia pszczoły z targu,nie jej wystawienia ;)

A skoro pszczoła wróciła do stodoły i Autor nie ma już pytań,to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.