znika kasa z kont ??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nonames33, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

jak to się dzieje że z kont znikają drobne sumy pieniędzy ??

pewnie bym nigdy tego nie zauważył gdyby nie to że miałem równą kwotę z małą końcówką i nagle z powietrza bez żadnych działań z mojej strony zbieram sobie jakieś leniwce i baaaach niewielka suma SG znika z 2 800 xxx (więcej niż 500) robi się 2 799 964 czyżby potajemnie kroili nas na 0,3%

dantic3 lubi to.
  2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A nie kupiłeś wody? bo ta przy zbiorniku 300 sztuk kosztuje 600 SG na wyspie:)

dantic3 lubi to.
  3. Yaris123 dziękuję za pomoc :)

nonames333 teraz nie sprawdzimy czy przypadkiem nie zakupiłeś wody ale jeżeli bardzo Ci na tym zależy to proszę napisz do Pomocy Technicznej tak sprawdzą konto i się wszystko wyjaśni :)

dantic3 lubi to.
  4. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

było by mieć taki zbiornik :D ja mam zbiornik 200 :)

5. Tak jak napisałam wyżej napisz więc do Pomocy Technicznej link masz pod ramką gry, na forum nie wyjaśnimy co się stało z Twoimi SG :)

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja raczej obstawiam, że autor wystawił coś na targu i pobrana została prowizja.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz więcej pytań nie zadał, został skierowany do Pomocy Technicznej.
    W związku z powyższym temat zamykam :)

=kalina=, dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.